Во сабота цело Скопје без вода

Член од
28 ноември 2022
Мислења
412
Поени од реакции
736
Oficijalno od vodovod
Во завршна фаза се активностите за санација

Koga ,,izvestuvate,, deka ,,dobivate voda,, , spomenete ja i vasata opstina t.e. naselba. Sto e tolku ,,tajno i strasno,, da se ,,otkriete kade ziveete,,? Krienje kako ,,bubreg vo loj,,. Boze moj!
Imeno, vo Kapistec nema nitu kapka //seuste//.

12:55h Izmena: Kapistec ,,dobi voda,, pritisok recisi normalen.

Последно уредено:
Член од
3 мај 2019
Мислења
19.336
Поени од реакции
10.207
Koga ,,izvestuvate,, deka ,,dobivate voda,, , spomenete ja i vasata opstina t.e. naselba. Sto e tolku ,,tajno
Imeno, vo Kapistec nema nitu kapka //seuste//.

12:55h Izmena: Kapistec ,,dobi voda,, pritisok recisi normalen.
Не е работата за тајност, него да не излезе ширам дезинформации....Во мојата зграда има вода цело време, додека во некои згради немаше...и како сега да кажам дека нас.К.Вода доби вода?

Член од
28 ноември 2022
Мислења
412
Поени од реакции
736
Не е работата за тајност, него да не излезе ширам дезинформации....Во мојата зграда има вода цело време, додека во некои згради немаше...и како сега да кажам дека нас.К.Вода доби вода?
Bas ,,onaka,, kako kaza.
Во мојата зграда //vo Kisela voda// има вода цело време, додека во некои згради немаше.
I kaj sinot naselba Vodno t.e. complex Panorama ,,voda ne seknala,, celo vreme.
Ubav vikend

Последно уредено:
Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.563
Поени од реакции
7.367
Е крфта у пичка сме требале да почекаме уште малце да не рикнел хидрофорот. Абе пред врата на тој од куќен совет ќе му се испосерам ако не пушти за пола саат. У пластични тањири јадеме цел ден…и сеа ќе пишам у групата да собереме пари за нова пумпа и ќе се јави некој потпуковник од ЈНА на земја што мириса да каже “ја не дајем пари”.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.310
Поени од реакции
16.473
Додека туш на топла вода нема јак млаз, не вклучувам бојлер...башка воздух и ѓубре има по инсталација...кој ПРВ пушта ќе го јаде ѓубрето кое може да затне чешми за мало бојлерче

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.109
Поени од реакции
23.573
Скопски педерчиња се им смета.
Pa taka nekako idi, za zal. Cela tema otvorena deka Skopje ke ima najaveno isklucuvanje na voda radi toa i toa. Pa dojavi, insajderski muabeti sto e do kaj e, spodeluvanje info, dojde, ne dojde, pritisokot vakov takov onakov.
Imam videno drama queen ali skopjani se vrv. Mozi od tie selata so dojdoja vodovod imase. Vleckaa stomni od sred selo.

Kajgana Shop

На врв Bottom