Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Некогаш сум посесивен и несигурен...и ми смета кога немам никаква контрола над некои работи.
Тоа сакам да го променам.Сакам да можам да ги оставам работите да си течат според својот природен тек,без да се мешам.Мислам дека имам успех во таа промена.
Друго ништо.После долготрајна анализа на мојот карактер,заклучив дека е прекрасен и дека си го сакам највеке.:pipi:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Го мразам мојот страв од неуспеси.Исто како и понекогаш лесното потпаѓање под туѓи влијанија!

M

**MEMORY**

Гостин
Никогаш не се борам за нешто до крај и предвреме се откажувам од некоја работа...
Бев злопамтило ама барем тоа го сменив...

Etushko! :)

блажо <3 all
Член од
24 ноември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
1
Nemam doverba vo mene - toa bi sakal da go izmenam , isto taka mn sum radoznal i zaradi toa nekoi me odbegnuvaat.. Go mrazam toa

Член од
19 септември 2007
Мислења
116
Поени од реакции
1
Ne sum dudlac i cudna rabota za ovie kraevi mi se dopaga sto ne sum dudlac

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
jas sum mnogu golem inajdzija i toa sakam da go zmenak na prvo mesto,a kako vtoro mnogu se stramam koga ke treba da se obratam kaj nekoe devojce:smir: :back:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
1. Мојата неорганизираност, мислам на неправилно распоредување на времето, затоа секад останувам без доволно време...:nenene:
2. Мрзливоста...Уф, колку само ми смета ова...:jaj:
3. Мојата преголема искреност

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
Многу големо злопамтило сум,а тоа само ме полни со негативна енергија.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Лесно се нервирам, инат сум и тоа.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Се нервирам за ситници и за непотребни работи и тоа прво би го сменил. Злопамтило сум ама не сум многу опасен, ми поминува и после како ништо да не било. И малку повеќе се лутам, не праам муаљбет ама и тоа ми поминува брзо.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.260
Поени од реакции
5.893
Се нервирам за ситници и за непотребни работи и тоа прво би го сменил.

И јас другарче мое .... И би променил во себе тоа што на сите сакам да им погодам и на крајот никој не ме гледа

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Пред се, мрзливоста. Ептен сум мрза, ама јбг, у крв ми е :) После тврдоглавоста, искреноста, паниката која ме фаќа у последен момент...

Kajgana Shop

На врв Bottom