Во кој филм би глумеле?

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Bi prifatil uloga ama samo vo horor film od tipot na Exorcist 1,2,3 ili vo egzorcizmot na Emily Rose (po moznost jas da sum negativnata licnost)
toa bi go rabotel i bez honorar samo onaka od zelba...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Би глумел во некој филм со Џулија Робертс ама по можност да има и љубовни сцени.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Би глумел во Detroit Rock City. Во никој друг.

cry_baby

LoVe mE buT Don'T hUrt Me
Член од
21 декември 2007
Мислења
42
Поени од реакции
0
hmmmmmmm........ bi glumela vo "A walk to remember" so glumecot Shane West, vo serijata "The O.C." na mestoto na Summer posto gi obozavam i nejze i Seth, vo bilo koj film so Johnny Depp osobeno "Chocolate" i sto znam...... vo mnogu filmovi bi sakala da glumam, mnogu pati imam receno ....."eh da bev na nejzino/negovo mesto....." :tv:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
202
Поени од реакции
1
Zakon e temava...Sakam da glumam so ne znam kako se vika glumecot ama sakam da glumam vo:"Kako ke kaze Dzim"

Formalicious

Линолеум
Член од
23 декември 2007
Мислења
50
Поени од реакции
0
Дастин Хофман во „Сфера“ или Ричард Гир во „Невестата бегалка“ или во Pretty woman.

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Има многу филмови во кои би глумела,ама сепак би избрала неколку:Godfather(1,2,3);Mr. and Mrs. Smith;6 days and 7 nights;и обавезно во некој филм за Дедо Мраз:)

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
Уффф.. едноставно... сакам да глумам во новиот дел на американска пита... позaкон филмој немат ! Би бил од оние шо се од братсвоно... само BEER&GIRLS ! закон!

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Vo Blow i Fear n loathing i Las Vegas, na mestoto od Johny Deep!!!

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Би сакал да глумам во High School Musical и првиот дел и вториот дел многу добар филм за тинејџери.

Kajgana Shop

На врв Bottom