Во кој филм би глумеле?

J

Johnny Stulic

Гостин
би сакал да го одглумам Итан Хоук во едно интересно филмче се вика Залаци од животот(така бар ми се чини),а за партнерка нека си биди постоечката Винона рајдер не се лутам:wink:
Карактерно тука сме со ликот во филмот и затоа го одбрав баш овој

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.763
Поени од реакции
1.054
Во Pulp Fiction улогата што ја толкуваше Samuel L. Jackson...а и исто така може и во било кој филм каде што "глуми" Rocco Zigfredi...хе хе хе...за тие што незнаат кој е тој и во кои филмови глумел нека прашаат :)

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
11
Johnny Stulic напиша:
би сакал да го одглумам Итан Хоук во едно интересно филмче се вика Залаци од животот(така бар ми се чини),а за партнерка нека си биди постоечката Винона рајдер не се лутам:wink:
Карактерно тука сме со ликот во филмот и затоа го одбрав баш овој
"Реалноста гризе" :) Така е преводот :)

Иначе јас би глумел во "The Thomas Crown Affair" со Рене Русо... поточно, би живеел во тој филм и би живеел како Краун :) (кој го гледал филмот, знае ЗОШТО )
Би глумел во "Lock, stock and two smoking barrels", јас да бидам картаџијата или Fat John...
И секако, би глумел во било кој филм со Метју Пери :)
А и во некое продолжение на Die Hard како партнер на Брус Вилис, најоптимално би било 3ката... само да има малку повеќе акција од мојот лик :pishtoldz :violent1:

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
11
smizlicka напиша:
vo mi nismo anzeli da bidam toa devojceto samo ne mi teknuva kako se vikase
Онда ја да го глумам оној смотаниот па на крајот на филмот да одиме ја и ти у парк ..."malo ovo-ono" :love2:

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
bi sakal da glumam vo Star Wars bilo koj Jedi so crven Lightsaber samo da ne Sith Lord.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Да бе, Star Wars ... сакам да сум принцезата Леа со сите глумци по ред, никој не мењам:icon_lol:
А може да и земам малку улога и на Лив Тајлер во ЛОТР ... да сум еднаш на мостот со љубовта нејзина ... ах ...

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Во „Сирано Де Бержерак”, ама во црно-белата верзија. Нормално, Сирано.

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
Chandler напиша:
Онда ја да го глумам оној смотаниот па на крајот на филмот да одиме ја и ти у парк ..."malo ovo-ono" :love2:
mislis sinot na drugarkta na majkata na devojceto?toj smotamiot so cvikot?:pos: :pos: :pos: :pop:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Во Анфејтфул би глумел.
Само не знам дали у улогата на Ричард Гир или Оливие Мартинез, или пак Дајен Лејн.:pos::pos::pos:

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
MIslam deka Дајен ЛЕјн naj bi ti odgovaralo. :pos: :pos: Just Kidding

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Во било кој филм само каде е Бред Пит и има љубовна(ебозовна) сцена:love2: :love2:мх ,мх,мх и да умрам да не жалам.Е ми текна во мистер и мисис Смит:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom