Во кој период сакате да живеете?

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Sakam da ziveam 100 godini napred vo idninata:nesvest:

Slatka_Mala

devoid of concept
Член од
15 февруари 2006
Мислења
477
Поени од реакции
11
Отсекогаш сум сакала во Турско и да се дружам со комитите...
Може и во времето на Цар Самуил, или евентуално некоја од двете светски војни, ама на никое друго место освен Македонија...
Како ме затруле книгиве, а? :icon_lol:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Ja definitivno sum ziveela vo anticko vreme, zatoa sto epten me vlece antikata, ja obozavam :)

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
vo idninata, vo dalecnata idnina ,vo vremeto na zvezdeni pateki da bidam na brodot ENTERPRISE,da go imam onoj replkatoron,da sum celo vreme vo dvizenje,nikogas na edno mesto ... da plovam niz vselenata so kapetan ZAN LUK PIKARD ... mavni ti tursko i kameno vreme zamisligo ova?

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Кога ке можеме да одиме на други планети без проблем и кога би оствариле контакт со вонземјани :toe:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Не сакам во никој друг, сакам тука кај што сум....

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Vo vremeto na tursko ropstvo pa da go odlozam na nekoe vreme Ilindenskoto vostanie(bilo neli predvreme dignato)i da bila sea makedonija cela

Х

Ханзо

Гостин
Сакам да сум се родил во 1900. Да бидам тотален нуб во првата светска војна, а ветеран во втората...и да загинам негде при крај на втората :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
сакам да останам засекогаш на 16години

D

Delux

Гостин
Во 70-80те...ама не во време на комунизам,уствари не во македонија...негде во америките кога во мода беше Џими Хендрикс,диско музика,мустанг коли,и вестерн филмови!

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
hm....zavisi...nekogas sakam da sum okolu 1850.....nekogas 80te.........nekogas vo idninata nekade 500 god podocna......

Kajgana Shop

На врв Bottom