Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Сакам да ти кажам дека ти купив сликичките. Јес да нема да прочиташ ова, и нема да знаеш до вечер, морам да си се пофалам некаде. . . знам да држам изненадувања и тоа како, ама некад ептен се стискам.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Кејти,со секој твој збор,со секоја информација,се повеќе се врзувам за тебе...секој твој поглед ме маѓепсува,секое твое движење на усните ми предизвикува неодолива желба да те бакнам...
Секоја твоја гушка,ми прави да се заљубувам уште повеќе во тебе (освен што пријатно ме наежува;)...
И секој пат кога сум до тебе,и секој пат кога ќе те видам,едноставно ми доаѓа чуство да ти кажувам колку те сакам,во секоја секунда...

You are,La donna che vorrei,the woman the i want,the girl from my dreams,the lady that i so deeply love.:back:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Уф ебати темата.Го пишувам ова за тебе иако нема шанси ти да го прочиташ ама ќе го читаат многу други луѓе.Рацете ми се тресат додека ти го пишувам ова,мене големиот кој што бестрашно има гледано толку многу пати во очите на смррта.Ама тоа не можи да се спореди со пишувањето на ова писмо до тебе.Сакам да ти кажам дека многу ми е жал што те повредив несвесно(леле колку клише е ова како на американски филм хм).Живеам во мал град и замисли работам(ништо криминално) пари никогаш доволно,ама добро е држам права линија и стрејт сум до коска хехехе.Ми олесна тоа беше и целтта,знаеш дека не сакам многу да се лигушам затоа ќе ти кажам само едно нешто а тоа дека те сакав.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Мислам дека ова е најдобриот начин,ама само мислам.
Се надевам дека нема да повредам никого со однесувањево,туку само ќе поучам на некои работи кои одамна требаше да стапат во акција од другата страна.
Прости ми,уште од сега ти велам.Но морам вака,ми се скрати изборот,ми се скратија можностите.
И да,сеуште те сакам,секој ден се повеќе,без разлика како ти влијаеш врз мене и моите психички состојби,љубовта кон тебе нема да се смени.

С

Сатори

Гостин
Се чудам како ти мене ме поднесуваш во парните денови, а како јас сеуште можам да те сакам во непарните.Како ни се поклопува карактерот, а сите другите сегменти од нас се некаде надвор од сликата, па фалат или сметаат.
Се на се, барам начин како да ти кажам дека те сакам премногу и дека ми недостигаш кога те нема а тоа да не биде толку лигаво! :)
Смешни малечки моменти на луда заљубеност!:back:

ForMyLove

Don
Член од
7 октомври 2008
Мислења
54
Поени од реакции
1
Те сакам сонце мое, иако понекогаш знаеш од такт да ме извадиш сепакт ТЕ САКАМ, ти си она за кое што живеам, ти со она за кое што постојам.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
I can't let you go... It's not that I don't want to... I just can't... :nesum:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Имам толку многу да ти кажам , ама нема да имам шанса никогаш, затоа што кога и да почнам нешто тебе се ти е шала!
Тебе ти треба сериозна девојка, а јас очигледно не сум била таа.
Можеш само малку понекогаш да излезеш од тој твој затворен круг и да погледнеш околу себе? Кажи ми можеш ли?
Дали можеш да ги видиш оние кои навистина те сакаат?
И тоа неможеш , или едноставно така ти чини и несакаш!?
Дали понекогаш ке ти текне која будала те чекаше до 4 сабајле???? Е да оваа , која во моментов е толку огорчена и лута на светот што од денес па натаму си вети самата на себе.......Дека повеке да ти биде играчка нема, иако многупати сум ги кажала овие зборови, никогаш не ги исполнив, сега ке бидам јака и силна за себе, само за себе и никој друг!
Никој не засужил да му бидам марионета , да ме викне само кога ке има некоја корист од мене!!!
И немој да ми кажеш дека незнам да прифатам шала, заебанција јас знам подобро од било кој да се насмеам, ама твоите шали дефинитивно ги поминаа сите граници на нормалното однесување.
Се чувствувам мизерно , никогаш во животот мислам дека вака не сум се почувствувала....или можеби сум ама не ме заболело вака многу?!
Ке доде денот кога ке се сетиш на мене и моите зборови на кои никогаш не поверува .... само се надевам дека тогаш кога ке ги сфатиш работите јас ке бидам далеку од тебе , како што сега си ти далеку од мене, до мене си , а.....те нема.
Несакам да должам повеке сакав само да го кажам ова на некого без разлика што ти никогаш нема да го прочиташ или слушнеш....
Едноставно имав потреба да им покажам на другите каков човек беше, си,и ке останеш затоа што не верувам дека некогаш ке се промениш.

И за крај биди ми добар, и остави ме еднаш за секогаш , тргни се од мојот живот те проколнувам, сакам да си ја најдам среката кај некој кој ке знае да ме цени и заслужува онаква кава што сум , без да бара да се сменам поради него.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Еден бакнеж песни рој,
еден поглед толку мил,
моите желби немат број
штом ме плени,
љуби ме ти!

Открив дека и кога сакам да се одделам од тебе, не можам!

МургоДШит

Чаршиска џукела
Член од
3 ноември 2008
Мислења
128
Поени од реакции
19
Врти ја работата како било, испаѓа awesomely awesome.

Unfuckingbelievable.

:music3:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
it's the hardest thing i ever have to do
to walk away from you when i wanna hold you
it's the hardest thing in every single day
to have to turn away
i want you to know that this is the hardest thing..

i already miss you
love you forever & ever

:back:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
Колку време е потребно чувствата да избледнат?
Не знам... Пробувам да го сторам тоа за кое сеуште немам одговор. Но тешко оди. При самата помисла на тебе се навраќам на времето кога љубев, кога бев среќен. Ја чувствувам таа среќа малку по малку. Понекогаш ја барам. Но не барам љубов. Само талкам низ спомените кои ми ги чистат раните на душата. Затоа и ми се потребни. Да живејам за оној ден кога ќе те преболам. Не плаши се. Нема да те заборавам. Но да те преболам, морам. Инаку не би живеел.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Не ја пуштам надежта,неможам:nesum:.Иде еден период за кој незнам зашо,иам претчуство дека сево ова ќе стане минато,ќе биде заборавено..Незнам ни од каде олкав оптимизам во мене искрено..затоа што после се' што се случи требаше до сега да ја изгубам надежта..но таа сеуште живее во мене:nesum:..Ако го направиш тоа што очекувам да го направиш и за што се надевам..мора да биде добро,знам дека ќе биде..ако не..отом потом..
Те сакам..секој ден се повеќе..неможам и несакам да прекинам..

Член од
12 ноември 2008
Мислења
94
Поени од реакции
3
како знаеш дека си вљубен?
кога конечно стварноста е подобра од соништата.....
p.s патам од инсомнија хахаххахаххахахах (inlove):pipi:

сите велат дека најсреќни се во Дизниленд....но тие никогаш не биле во твоите прегратки :* :* :* :*:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom