Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 јуни 2008
Мислења
13
Поени од реакции
1
Цела година ја фрливме во вода а тоа е се по твоја вина!! нема врска,мислев ке ми биде тешко без тебе,ама испадна дека око не ми трепка за тебе веке 2 недели откако раскинавме....
Хммм а на тебе што ти мислам уффф.....хммм незнам времето ке покаже

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Пак го правиш тоа... Знаев.... А и колку што гледам, супер ти е без мене.... Топикот се' кажува...

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Дали е можно?? Кажуваш работи кои јас ги мислам, правиш нешта кои јас постојано ги правамм!! Можеби само се правиш дека сме толку слични... Може и ти си еден од романтичните глупаци кои прават се за да ги засакам... Ме збунуваш многу!!! Престани!!!

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Деновиве со тебе беа преубави..особено денес..неможам да ти кажам колку се изнауживав..во твоите прегратки се чуствувам сигурна..а твоите бакнежи уште повеке ми го стоплуваат срцето..фала за се' што правиш за мене..те обожавам бубу:back::wub:

Член од
17 мај 2008
Мислења
75
Поени од реакции
0
Ми недостигаш страшно многу,се распаѓм во себе умирам но не покажувам...ти тоа никогаш нема да го дознаеш...не заслужуваш со ништо да знаеш за моите чувства...сепак ТЕ САКАМ.....

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Вечерва беше попрекрасна од кога било. Фала ти за преубавата вечер, и се гледаме петок/сабота пак. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.798
Прекрасно си пројдов изминатиов месец. Пројде неверојатно брзо... Денов, кој скрoмно но убаво го обележавме беше преубав. Се изнагушкавме, бакнежите не престанаа цело време.. прегратките... најубаво беше. Почнавме дури и да забораваме работи од сево ова :pipi: Te сакам бани, најмногу! :back:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
преубаво ми е, не знам како ќе издржам тие два дена без тебе.и како можеш да ми речеш да не мислам тие два дена на тебе и да уживам со другарките?како може да мислам дека не постоиш, како може воопшто на такво нешто да помислиш?ти си првата помисла наутро кога ќе станам и последната помисла пред да си легнам, единственото на кое мислам преку цел ден!нема логика тоа што го кажа!и сам знаеш дека е невозможно!те сакам и веќе ми недостигаш:wub:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Супер и денес се видовме, ми влагаш под кожа полека полека, и да убаво се смееш ке направиш да заборавам една др, мила насмевка :( :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ако уште еднаш ми се појавиш во мојот видеокруг таков убав целиот ќе те силувам во јавност така да знаеш.:zlo::pipi::vozbud:

Него бек ту д сабџект за љубов:

Моментален статус : Убавица без ѕвер. И искрено кажано, ич не ми ни треба.:pipi:

K

kat.<3

Гостин
i will miss you.i miss you now that you're still here.i won't forget all your words,the strength you wanted to taught me.see i'm not strong,i'm still falling,and those things my heart does not understand.you are always in my heart,so close to me.all this life u've been near.how can i live without you.be happy for me too,maybe i won't ever be.
love.your kattii.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Знам дека очекуваш да пишам тука... Ама јас стварно немам што да кажам.

Само некако тапо се чувствувам...

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Маче преубаво ми е со тебе поминаа 2 месеци и секој миг од тој период со тебе ми е исполнет со среќа и љубов одвај чекам вечер да те видам...плус ми помина зглобот така да од денес пак ти почнуваат лузерските денови:baeh:....ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ОД НАЈВЕЌЕ:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom