Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Со среќа утре сонце :back:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
А дали знаеш, како ми е како чука срцево мое за тебе и дали знаеш колку сакам да го чуеш кога си близу до мене....:pos2: Прекрасна нок маче како и многу други што сум ги имал со тебе прими многу бакнежи за добра нок ТЕ САКАМ:back:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.860
Поени од реакции
11.527
..сакам да не те сакам :jaj:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Ах конечно после 6,5 месеци уште 3 дена:pipi:!Нестрплива сум:vozbud:!Те сакам мисирче:back:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Не можам да најдам зборови за да ти кажам колку мнгоу те мразам! А не знам ни зашто пишувам „во врска со љубовта“. Нашево не е, не беше ни лани, а ни преклани и - никогаш нема да биде.

E

`EsCaPe`

Гостин
Толку многу сакам да ти кажам..ама ги неам вистинските зборови..
За прееска на телефон...Абе ја сум кажала дека иам лош тајминг...Грррррр, ама се изнервирав..

Ај заеби..

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
едвај чекам да те видам..да те изнагушкам..да те осипам со бакнежи и да бидам покрај тебе цел ден..да го гледаме звезденото небо и да поминат твоите раце низ мојата коса..те обожавам и ми недостигаш бубу:zawubeno::back:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Љепота уба преуба, кад чу да те видим следечи пут?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Немав што да правам вечерва, досадно ми беше, па чепкав низ компјутерот и налетав на една песна заради која почнав да се смеам.
Се сеќавам дека пред да се разделиме, ја слушав и имав такво некое пречувство и онака реков: Ха, баш се стиховиве за ситуацијава.
Сакав да се правам малце глупа, па као демек не ја слушав песната. Сега сакам да си ја постирам тука.
Не ми значат сега ни стиховите, ни песната нешто посебно. Затоа што тоа што беше, помина и се е зад мене.
Само кога ќе ја чујам ме прави да се потсеќам колку добра интуиција имам.

Just like I predicted, We're at the point of no return
We can go backwards, and no corners have been turned.
I can't control it, if I sink or if I swim
'cause I chose the water that I'm in.

And it makes no difference who is right or wrong
I deserve much more than this
'Cause there's only one thing I want

If it's not what you're made of
You're not what I'm looking for
You where willing but unable to give me anymore
There's no way, You're changing, cause somethings will just never be mine,
You're not in love this time ... but it's allright.

I hear you talking, but your words don't mean a thing.
I doubt you ever put your heart into anything.
It's not much to ask for, to get back what I put in,
But I chose the waters that I'm in.

And it makes no difference who is right or wrong
I deserve much more than this
'Cause there's only one thing I want

What's your definition of the one
What you really want him to become?
No matter what I sacrifice it's still never enough

Just like I predicted
I will sink before I swim
'cause these are the waters that I'm in
...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Фала што дојде кај мене на работа, фала што ми ја разубави вечерта, и да знаеш горд сум на тебе :smir:

те обожавам

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
сонце ти благодарам што си тука за мене секогаш, и кога сум up и кога сум down.секогаш кога сум down успеваш да ми ги запреш солзите и да ме орасположиш, што ретко на кого му успева.ти благодарам што мојот празен живот го исполни со љубов и ме направи најсреќната и најзаљубената девојка на светот!те сакам најнајнајмногу:couple:

С

Сатори

Гостин
Застоена ситуација која што ми смета во потполно релаксирање и опуштање со љубовта, морам ... нели, не сакам застоени работи.

A trophy wife, oh how cute
Ignorance is bliss

Додека, моменталната „патетично“ преубава емо ситуација би ја опишала само со ...

I'd rather be in Hell with you baby
Than in cool Heaven

Те сакам!

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Еве ме пак седам и се нервирам за истото....може сум смешна и гпомалце глупа што се нервирам за глупости...али стварно кога ќе направиш вака ме вадиш од такт. Аххх колку сум очајнаааа....Само да знаеш дека ова вака више не иде. Не мрдам ни со прст више за тебе. Ништо ама НИШТО нема да добиеш више од моја страна...па ти како сакаш...Неможам ја више да се нервирам и да си ја трескам главата за тебе. Што и како ќе се дешава со нас оставам на тебе....

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Утре... утре ќе те видам... не можам да дочекам. :vozbud: Но еве дочекавме, заедно издржавме некако. И знам дека најубаво ќе си поминеме, како поинаку би поминал со тебе покрај мене? Не можам да дочекам да те видам, да те гушнам, да те бакнам... Но издржав до сега, сигурно ќе издржам уште вечерва. Те сакам зајче мое, најмногу. Утре ќе си пројдеме незаборавно. :back:

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Ах...пак ли со тие работи љубов моја.Навистина многу ми е жал што...Нема веза...Само да знаеш дека многу ТЕ САКАМ.
Ах...колку многу.Се ке биде љубов моја...само треба да ја вртиме книгата на животот постепено и таа ќе ни ги открие сите наши делови од нас.Толку многу ми е криво што тоа е проследено со нервоза :(
Знам дека го направи чекорот што те одалечи малце физички одмене но јас сум тука љубена кралице моја...само затвори ги очите кога ти е тешко,јас го чувствувам тоа...АХ.............................................................................КОЛКУ МНОГУ ТЕ САКАМ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom