Во Струмица ќе има нови 1.200 вработувања

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
Нешто мене не ми е јасно,треба да седиш пред компјутерот и да зјапаш во него како теле во шарена врата и кога ќе ти светне црвено да пријавиш?
Па тоа е работа за пензионери а не за млад човек,кога веќе ти светнало црвено треба ти самиот да го решиш проблемот а не да пријавуваш некому? :raz:
Неко работи едноставно не се логични ам ај нека е? :toe:
Ако можеш, решаваш проблрмот. Ако не можеш, требува да го дадеш на правилниот специалец, дека решава по тешки проблеми. Требува да си паметен да решиш каков е проблемот и кои точно може да го реши.

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
Што биде има некој информации?

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Има. Денеска завршува аплицирањето.
Од 4ти ќе почнат интервјуата веќе, па со Господ напред.

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
Јас сум на 6ти ај со среќа на сите...а и едно прашање на англиски ли ке биде интерјуто или македонски?

Член од
15 декември 2005
Мислења
27
Поени од реакции
0
Дали почнаа заказувањата на интервјуата?

Имали некој информации?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Дали почнаа заказувањата на интервјуата?

Имали некој информации?
Како што знам некни како што чујах,на сите ке им бидат одредени термини за интервјута кој кога и ке им биде испратено на маил,оти биле ного кандидате и ке бидат распоредени у август и септември.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Почнаа интервјуата кои се одвиваат на англиски, писмено, па усно. Со среќа!

Z

Zoza

Гостин
vo ponedelnik sum na intervju vo 9h sabajle nekni bese drugar mi pisuvas zboris se na Angliski...........ajde so sreka na site btw i na mene :pipi:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Кај загинаа вработените Струмичани, дали немаат време да пишуваат на кајгана, имаат многу работа или не можат да ги потрошат заработените долари :pos: :pos: :pos: :pos:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Кај загинаа вработените Струмичани, дали немаат време да пишуваат на кајгана, имаат многу работа или не можат да ги потрошат заработените долари :pos: :pos: :pos: :pos:
Се префрлија на други работни места,кој се поисплативи за нив.Како на пример шофери.:smir:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Не бе сигурно им рекле дека се од тој момент е ВРВНА ТАЈНА , ако сакаат и понатака да бидат во " играта " :)

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
ило германецот.... струмичани знаат кој е, им рекол да не зборат и дека се работи за тајна од суштинско значење....:pos2::pos2:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Ху д фак ис Иљо Германецо?
Се некои и нови преваранти во мојот град се појавиле :tapp:.
Велиш врвна тајна, е што е толку тајна, заработката или глупирањето?

Kajgana Shop

На врв Bottom