Елемдулилах, брате, ја ти верувам. Што може млада, здрава, права, образована Британка, што млати минимум $70 000 годишно да посака, освен да го опне хиџабот и да земе халал фиш енд чипс да му направи на домаќинот!
Е од ова полошо нема ... тоа и го чекаат арапите ... додека кај нив најмуслиманскта земја С.Арабија е без ни еден христијан ... веќе во една од најхристијанските земји во светот има муслимани во илјадници да ги броиш ... е тоа е веќе лошо, и не е на арно шо би рекол нашиот народ ,незнам до кај ќе одат енглезите со тоа темпо ако продолжат така и незнам како така едноставно тие млади британски христијанки наместо да живеат нормално и да се омажат со некој навивач на челзи или тотенхем кој има солидна работа и многу пријатели во лондон (на пример) ...да им текне одеднаш да бидат муслиманки и да живеат со некој турчин или арап кој што у живото негов не вишол толку напредна цивилизација и таа како прво ќе утепа 10 год додека да го навикне како се живее во Лондон .... незнам тоа е необјаснива работа шо е незнам, што и фали на нашата златна вера шо си ја имаме, шо има подобро од тоа, имам пари колку што ми требаат, имам куќа колку што ми е потребна за живот, учам школо како и сите други мои врсници, прв не рипам да се тепам ама ако ме закачнат знам да бидам остар ... истото го практикуваме сите христијани низ целиот свет (исклучок се 5 % богаташи,и милионери) никогаш не сме испровоцирале први војна со нив,... се нешто им фали на тие нечовеци,се нешто им е малку , се ние нешто грешиме ... во што грешиме ние хриситијаните, во тоа што русите напаѓајки на Кавказ спречија да се формира голема исламска - фундаментална држава, или можеби во тоа што напаѓајки го Авганистан ,Нато го спречи 30 годишното крвопролевање меѓу хазарите,таџиците и паштуните, можеби згрешивме што го потпишавме Рамковниот договор и и ставивме крај на војната бидејки ако продолжеше таа немаше муслиман да се заврти во држава наша ... има ли уште нешто нејасно ...
P.S - Тие што си ја продале верата треба да им биде срам да се појават во околината во која што живееле претходно ... и така сите ќе гледаат на нив како предавници , и така и е !