- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 32.672
- Поени од реакции
- 66.737
Тешко повреден.Прегледај го приврзокот 419922
Право чудо е како возачот не е починат на лице место иако сеа за сеа нема инфо за степенот на повреди кои ги има.
Тешко повреден.Прегледај го приврзокот 419922
Право чудо е како возачот не е починат на лице место иако сеа за сеа нема инфо за степенот на повреди кои ги има.
Ко болни возат тој дел, мамицата нивна. Очите 16 сака отварање, тешко на децата шо им се деси.Изгледа дека овој со Волвото ги спукал од позади.
Волво би смачкало многу автомобили. Едноставно, градени се како тенкови.Општо патот за Грција си бара концентрација многу, посебно на вакви викенди кај што има наплив од наши туристи, срби и стандард грци околу солун што се движат. Факт е дека грците не се најдобри шофери.
И уште еден доказ дека кога се купува кола треба да се размисли повеќе и за безбедноста. Волвото ја смачкало фиестата.
Тоа и го зборам, од слична причина земав Мондео место Талисман пред некоја година. Талисманот иако преубав премногу пластичен ми се виде на места кај што Мондеото е легура. Никој не посакува да дојде до тој момент, ама ако било пишано, нека биде со кола која што е поцврста.Волво би смачкало многу автомобили. Едноставно, градени се како тенкови.
500 сензори имај - џабе. Ако ти е чукнат сатот ќе ти влета некоја будала од овие цик-цак што одат со 160 до 200 на саат и ќе ти еби пиперката. Грчиштата особено го прават тоа, особено пак на тој дел од патот, ѓубриња недоквакани.Не се одржува доволно простор помеѓу возила. Девојчињава првин удриле во друга кола напред, па после тоа волвото ги има забиено уште толку, буквално во сендвич ситуација биле.
Не за џабе новиве коли ти мерат размак помеѓу тебе и колата пред тебе. И на дисплејот ти стои колку секунди имаш простор за реакција. Ја би ставил и да ти пишти доколку си повеќе доближен од препорачаното. Нормално ова би важело само за поголеми брзини.
Не можиш со 40, си има прописи ама дека ред флаг ти се камиони тоа е уплав и ништо друго, го гледаш огромен и си викаш тешко мене ако ме закачи. Сто пати се посовесни од останатите учесници во сообраќајот, особено од шанкуриња со БЕНВЕ или дечишта со некое раскантано брзинско.на автопат да возиш и споро не е баш паметно. Јас увек гледам да расчистам гужвата пред мене. Камиони ми се голем ред флег зад кој не сакам да бидам.
не да ме закачи, свашта носат може нешто да летне, може да укочи нагло и да се залепиш у него. Камион не сакам да видам бар 150 метри пред мене.Не можиш со 40, си има прописи ама дека ред флаг ти се камиони тоа е уплав и ништо друго, го гледаш огромен и си викаш тешко мене ако ме закачи. Сто пати се посовесни од останатите учесници во сообраќајот, особено од шанкуриња со БЕНВЕ или дечишта со некое раскантано брзинско.
Сосем те разбирам. Иако со возачко искуство од 13 години досега сум немал никаква сообраќајка. ама кога ќе видам камиони ми се лоши. За ова најголем виновник сум самиот јас поради изгледани голем број видеа на сообраќајки со камиони.не да ме закачи, свашта носат може нешто да летне, може да укочи нагло и да се залепиш у него. Камион не сакам да видам бар 150 метри пред мене.