Во Тетово dm е во Pallma Mall а тоа е излез од градот. Не возам кола треба пешак да идам сам само заради тоа.
Да видам во Веро, Тинекс или Рамстор ако има. Во Cosmo немаше еднаш кога бев.
Цена знаеш?
Во Тетово dm е во Pallma Mall а тоа е излез од градот. Не возам кола треба пешак да идам сам само заради тоа.
околу 300 ден(јас ја немам користено). доколку не ја најдеш оваа на нивеа можам да ти ја препорачам keune пастата која има одличен мирис и одличен мат ефект..Во Тетово dm е во Pallma Mall а тоа е излез од градот. Не возам кола треба пешак да идам сам само заради тоа.
Да видам во Веро, Тинекс или Рамстор ако има. Во Cosmo немаше еднаш кога бев.
Цена знаеш?
Фала за предлогот но тоа од 600 денари јас мислам едно такво нема да ми трае 1 година.околу 300 ден(јас ја немам користено). доколку не ја најдеш оваа на нивеа можам да ти ја препорачам keune пастата која има одличен мирис и одличен мат ефект..
кошта околу 600 денари и можеш 1 година да ја користеш.
можеш да ја најдеш во фризерски студија кој соработуваат со кеуне или пак од keune macedonia од facebook да ја порачаш
Како сакаш.. Јас имам користено од Dm на schwarzkopf, got2be и keune. Од keune сум најзадоволен и затоа ти ја препорачав. Станува збор за професионална паста и има мат изгледФала за предлогот но тоа од 600 денари јас мислам едно такво нема да ми трае 1 година.
Имам густа коса со неколколку вртлози. Знам да се заборавам и редовно на шишање да не одам. Додека не ми порасне коса да ми штрчат поголеми влакна над уши некако не осетувам дека ми е за шишање. Ако ја скратам премногу напред ми е како тенда и имам вртлог што искрено не ми се допаѓа.
Друго ме нервира многу вакви креми, восоци, пасти и гелови што некој ја мрснеат косата а некој ја улепуваат косата. Ме мрзи тоа секоја вечер да мора да ја мијам од гелови. Почнав повеќе пред некоја година да ја местам косата поради тоа што веќе во овие години во кој што сум е безвезе да ти биде до толку не средена наместена косата.
Ќе видам ако го најдам ова од Нивеа.
Ако најдеш во мк пробај Tigi Bed head, дефинитивно најдобар.Фала за предлогот но тоа од 600 денари јас мислам едно такво нема да ми трае 1 година.
Имам густа коса со неколколку вртлози. Знам да се заборавам и редовно на шишање да не одам. Додека не ми порасне коса да ми штрчат поголеми влакна над уши некако не осетувам дека ми е за шишање. Ако ја скратам премногу напред ми е како тенда и имам вртлог што искрено не ми се допаѓа.
Друго ме нервира многу вакви креми, восоци, пасти и гелови што некој ја мрснеат косата а некој ја улепуваат косата. Ме мрзи тоа секоја вечер да мора да ја мијам од гелови. Почнав повеќе пред некоја година да ја местам косата поради тоа што веќе во овие години во кој што сум е безвезе да ти биде до толку не средена наместена косата.
Ќе видам ако го најдам ова од Нивеа.
нема го тој бренд.. hanz de fuko е една од најпознатите пасти за коза, но ја нема во мкАко најдеш во мк пробај Tigi Bed head, дефинитивно најдобар.
Cudno..jas dolgo vreme go koristam i barav dobri..ovoj e najdobar i e mate.нема го тој бренд.. hanz de fuko е една од најпознатите пасти за коза, но ја нема во мк