Возраста и одлуката за религиозна определба

Дали е потребна возрасна граница, за носење на одлука да се припаѓа кон било која религија?

• Да, потребно е

Гласови: 37 75,5%
  • Не, тоа е непотребно

Гласови: 12 24,5%

• Вкупно гласачи
    49

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Религија во 21 век :pos::pos::pos::pos:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Konecno odgovor so koj 100% se soglasuvam :D
Im ljubomoram na tvoite deca :)
Чек прво да ги родам ;)
--- надополнето: 22 март 2012 во 19:04 ---
Кога некој се обраќа на бога, се вика молитва, а ако бог се обраќа некому се вика......
schizophrenia
Нц, ова психијатришчава не исполажале....

Член од
14 ноември 2009
Мислења
277
Поени од реакции
29
tvoe pravo e kako ce si umres ako drug ne ti ja zeme dusata ili ne bide nesto treto.
vo odnos na prasanjeto za koja vera e vistinska pogledni fakti koi zborat hristijanstvoto kako pomlada religija od drugite egzistira okolu 2000 godini islamot e najnova religija zasnovana na 6 vek od nasata era.( vo dobar del kopira od biblijata (stariot zaved) )
Kolku e dobar i ili los islamot isto taka govorat fakti, islamot e nasilna religija koj vo golem del se prosirila blagodarenie na voenite pohodi na arapite.
kolku za informacija svetiot ogan vo erusalim se pali sam od sebe i toa vo prisustvo na pravoslaven svestenik.

nema sto ti nas da ne zalis zali se ti samiot sebesi sto zivees vo dupka temna bez svetlina i bez soznanie za pravata vistina.
Tuku kako ad si frlen vo podzemjeto.
Bez razlika na toa dali si vernik ne vernik musliman ne musliman pocituvanje prema sekoj vera i sekoj vernik treba da imas.
--- надополнето: 17 март 2012 во 08:09 ---

jas ti odgovoriv kolku i dali si zadovolen od odgovorot toa e druga rabota
ali probaj daj mi odgovor na moite prasanja
--- надополнето: 17 март 2012 во 08:09 ---

jas ti odgovoriv kolku i dali si zadovolen od odgovorot toa e druga rabota
ali probaj daj mi odgovor na moite prasanja

Еве како се пали „светиот оган“ и во Грција и овој пат во присуство на православен свештеник:

Разоткриена измамата околу т.н „ свет оган “ во Ерусалим.

Kajgana Shop

На врв Bottom