Владата го повлекува Нано Ружин од НАТО?

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
А ти како голем "форумски мислител" да се кандидираш како независен пратеник на престојните предвремени избори.Ваљда си подобар од Груевски.Од мене имаш глас.:toe:
sarkasticno , ama nema vrska..ne se lutam.....rabotava e premnogu crna....
.....a deka sum apsolutno PODOBAR , toa e normalno ...JAS SUM MAKEDONEC...za razlika od nego,bracedite mu i ministerot mu za po nadvor...:)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.337
Поени од реакции
6.018
Ете, на Сител кажаа дека Нано Ружин е сумлив за лиферување на доверливи информации, и тоа се случило по барање на Брисел..
Страшно!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Sitel e proekcija na spekulaciite na vladata za sopstveno opravdanie za glupostite koi gi pravi.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Sramota, ni turkaat scenario na golema vrata.. ama ete sme go gledale filmov.. sto da se prai?

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Нано Ружин е истиот човек кој човек кој во 2001 додека беше министер за надворешни работи Македонија имаше голема подршка од ЕУ и САД и "борците за човекови права" ги нарекuваа терористи, веднаш кога си отиде работите нагло се сменија.
За типот многу имам слушнато, дипломат кој секоја земја сака да го има. Дали ни се повторуваат истите грешки пак? Ова навистина не ни треба.

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
Nano ne bil minister, tuku mislam deka od 1999 ili 2000 e ambasador na RM vo Nato, inace imam pozitivno mislanje za covekot, dobar diplomat e, a ova so Milosev se bruka so lupanje gluposti toa treba odma da se sankcionira

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Ете, на Сител кажаа дека Нано Ружин е сумлив за лиферување на доверливи информации, и тоа се случило по барање на Брисел..
Страшно!
Е штом Сител тоа го пренел, уште и Латас да го прочитал текстот...мислам нема дилема, мора да му се верува...Дека Сител прв дознава, нели ?

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
пред три четири дена го слушав чашуле на мтв1, и кажа една многу паметна работа:
Наместо македонија да ги користи бившите владини функционери како лобисти во брисел, а не се од политичката провиненција на Актуелнта влада, тие ги терминираат, ги множат со нула

За да два дена покасно имаме најдобриот амбасадор да биде сменет, тоа само во Македонија го има!!!!

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
Imas pravo imame desetici luge koi rabotele dali vo MNR, vo MO ili vo Vlada koi se strucni,nie nigde ne gi isprativme, kao tie da se nenormalni, nepismeni ili kao da nemaat prijateli, samo Milosev vredi i nikoj drug, sve treba da se mnozi so nula

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Imas pravo imame desetici luge koi rabotele dali vo MNR, vo MO ili vo Vlada koi se strucni,nie nigde ne gi isprativme, kao tie da se nenormalni, nepismeni ili kao da nemaat prijateli, samo Milosev vredi i nikoj drug, sve treba da se mnozi so nula
Тоа е трагедијата на Македонската кауза,секогаш се вреднувани држалници од актуелната власт макар и да незнаат да си ја погодат портата ако не им е бојосана со некоја дречлива и препознатлива боја.
Тоа се случувало и се случува без разлика дали ВМРО или СДСМ се на власт.Непотизмот лесно ги совладува стручноста и способноста дури и кај најголемите експерти во било која област.:toe:

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Тоа се случувало и се случува без разлика дали ВМРО или СДСМ се на власт.Непотизмот лесно ги совладува стручноста и способноста дури и кај најголемите експерти во било која област.:toe:

вирус кој треба да се нарече маекедоницус

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
маекедоницус бацилус

кој можда и не е лечлив

nacional

непобедлив
Член од
3 октомври 2007
Мислења
135
Поени од реакции
2
Абе комуњариште е тој Ружин уште мисли дека Југославија е цела, има да го сменат дир да каже пиксла

Член од
1 јуни 2007
Мислења
404
Поени од реакции
2
Секој што прави недозволени, незаконски, неморални ........ работи..... треба да одговара на соодветен начин.....
Нано Ружин е име....искусен политичар од времето....
Ама таков беше и Љупчо Поповски.....Се сеќавате?
Таков беше и Циле.....

Значи....не толку заради нив.....туку за сите после нив.....
Порака: СИТЕ ЌЕ БИДЕТЕ СООДВЕТНО НАГРАДЕНИ/КАЗНЕТИ ЗА СВОИТЕ ДЕЛА-БЕЗ ИСКЛУЧОК!!!

Е кога ќе ја сфатат поракава....тогаш ќе не биде....
Утре и мене ќе ми понудат фотеља..... Најискрено сакам да се најдам во ситуација да подразмислам....абе шо ако заебам нешо....шо ако не сум достоен на задачата.....шо ако подлегнам на искушението....
Може и лисици да играат....Ме разбирате???

Kajgana Shop

На врв Bottom