Вие за Новогодишната вечер...

Статус
Затворена за нови мислења.

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
И?
Како изгледавте за Новогодишната вечер?

Се испадна како што замислувавте или ич воопшто не ни замислувавте,а сепак испадна се добро? :pletalka:

Слики се пожелни.
Ајде чупи и господа,пофалете се!! :party:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Испадна се како шо сакав,и шминка и облека и коса, ама не сум сликана целосно..Само горниот дел ми е опфатен..Не ги имам префрлено сликите, па ко ќе ги префрлам ќе постирам некоја.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
И јас немам целосни слики, ама дур ми ги пратат сите, векови ќе поминат, затоа еве една на која колку-толку се гледа мојот избор на накит и шминка.:)

Тоа сивото е фустанче, прилично кратко, му имав ставено и сребрен каиш. Јас сум задоволна, иако сите ми рекоа дека сум личела на Клеопатра (ве поздрави фризот).:icon_lol:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Кога успевте да постирате? :mad:

Еве од мене.
Дури утревечер ќе ги добијам сликите од НГ, затоа денеска слики од 2-ри јануари.

Карирано кошулче, црна маичка, црна класична пантолона, црна чевла.
Џони Клајн 1

Џони Клајн 2

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
DSC004488.JPG

Еве една и единствена слика шо ја имам од Нова година во мене,другите ми се избришаја.:nesum:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Неам слика моментално, ама носев црни сомотни пантолони, црна маичка одоздола и црна блуза. Мен ин блек. :icon_cool

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Црно бела комбинација....Црни куси пантолони, бела кошула, накит офкорс и јака шминка:)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
А тие што немаат слики??? Ај ќе опишам што е можно попрецизно.
Со бордо сомот панталоним и кошула во коцки - боја преовладува браон со црвени штрафти (нешто слично на Јове_бт само во друга боја).

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Немам слики, ама ќе опишам шо носев.
Првата вечер не бев нигде посебно па немав потреба толку многу да се дотервам па носев тесни фармерки, виолетова ролка и две долги црни ланчиња.
Другиот ден морав да се дотерам малце :) Го носев виолетовото или циклама какво и да беше фустанче со кратки ракави, со црни хеланки, црни „кратки“ (ко шо ги вика мајка ми) чизми и другото црно долго ланче. :nokti:
Иначе сакав под фустанчето да облечам црна ролка, преубаво стоеше ама многу ќе ми беше топло па не ја облеков.
И така. :pipi:

П.С Ангелче, чекам твои слики. :)

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223

Ете, само горниот дел ми се гледа.

Мачката

Coca Cola Addict
Член од
6 август 2007
Мислења
581
Поени од реакции
6
Еве како шо можи да видите... Тамарчето се погрижила и мене да ме има на слика... Така да не мора да постирам слика како изгледав,видете кај Тамарче :) Важно лилаво блузе,црни пантолони.... уф...требаше друга боја,ама то е...

С

Сатори

Гостин
~*~

Аххх ... Нова Година ... немам фотки од вечерта, но го носев ова фустанче:

Штета е дека не се гледа долниот дел, во балерина стил е.Додека косата ми беше пеглана права.:pipi:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Nemam slika.. Mozam ponataka da se slikam vo istoto no ne bi bilo toa toa..
Sepak.. Crno fustance tesno i crni stiklicki (stiklista) sto gi soblekov pred 12 i si oblekov cizmicki :pos2: ama pa sea mi umrea nozete jbg :)))))))))
I sminka skoro ko obicno samo so pojse senka i jak crven karmin..
Ja si bev zadovolna.. Nemav posebna zamisla pa da se razocaram.. Ispadna super :)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
немам слика но бев облечена во кремово кратко суќниче со нешто златно на него и со кремова блуза отворена и на рамчиња и златни точки ,а на нозе чизми......

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Немам слика моментално а носев фармерки, блуза со кратки ракави и кошула. Шминка немав :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom