Видео: Групен секс со келнерка во Охрид :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.743
Поени од реакции
1.003
Најозборувана тема деновиве во Охрид е снимка на групен секс на една охриѓанка(келнерка) со четворица мажи(веројатно исто така охриѓани)...секс сцената е снимена на мобилка од страна на ебачите и незнам дали е префрлена на формат за да може да се гледа на компјутер...иначе колку што разбрав келнерката која што ја "работат" четворицата истовремено(т.е. тројца ја работат а еден снима и потоа се менува снимателот) се вика Наташа...btw снимката е направена со дозвола на ебачицата,т.е таа цело време е свесна дека ја снимаат...тоа е се што знам и затоа се надевам дека охриѓаниве што сте на форумов ќе кажите нешто појќе за целата таа работа и нормално ке обезбедите снимка да ја видиме реденката...хе хе хе

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.743
Поени од реакции
1.003
Вистина е вардарче...вервај :)

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Mozeme da ja pokanime kelnerkata kako nadvoresen expert na temata za seks. Da ni napravi dve tri pokazni vezbi kako izgleda seksot.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.743
Поени од реакции
1.003
Абе прво треба да го видиме клипот за да се увериме дали ја бива за да биде демонстратор на покажни вежби а не вака на слепо да ја плаќаме...хе хе

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.743
Поени од реакции
1.003
Абе за хранарина лесна работа...бесплатна ке биди...ке и точиме "тепано млеко" од долната "чешма"...хе хе хе

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Абе вакви секс снимки имало милион и ќе има уште милион.Шо ви е току интересно уште?!?!

Член од
29 јануари 2006
Мислења
13
Поени од реакции
0
a be toa e cel svet se zbudali.......:lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: ama taa natasa e najgolema budal nenormalna be aj da ja snimat kade sto :sekss: so 3 ili 4 mazi tae e naj,naj,naj:lud: :pehar: taa go dobi trofejot za najgolem kurva i budala na denot

V

Vlad II Draculea

Гостин
маринчето спомнуваше за некоја келнерка.. ама не дека било со 3 четворица....

Член од
29 јануари 2006
Мислења
13
Поени од реакции
0
toa ti e be nekoja budal prostitutka.....kako mozela ne mi e jasno?sigurno i imat dadeno pari.....

V

Vlad II Draculea

Гостин
^devoj4e^ напиша:
toa ti e be nekoja budal prostitutka.....kako mozela ne mi e jasno?sigurno i imat dadeno pari.....
е де одмори.. шо ти е гајле шо праела та.. незе ко и е убо, нејзино право..
туку проблемо е во нас шо сме неисчурени ретарди и чекаме си исплазен јазик... македонштината наша да излези.. па пооговараме малце... аба ајде давајте филмо.. не за друго да се разгори темава:je::icon_lol:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Ако клипчето остане во приватна сопственост не гледам причина зошто да се дига џева, а ако ое пуштено во јавност индак дај докази да го видиме и тоа чудо, па малку добронамерно да пофаќаме сеир на нечие лично задоволство произлезено од реденка.

Член од
29 јануари 2006
Мислења
13
Поени од реакции
0
Vlad II Draculea напиша:
е де одмори.. шо ти е гајле шо праела та.. незе ко и е убо, нејзино право..
туку проблемо е во нас шо сме неисчурени ретарди и чекаме си исплазен јазик... македонштината наша да излези.. па пооговараме малце... аба ајде давајте филмо.. не за друго да се разгори темава:je::icon_lol:
a be ic nemi e gajle samo neznam kako mozela aj neka go prvi :sekss: so 3 4 ama dA ja snimat???????????????????:lud: uste taa prifatila i znaela i sakal??????????????????????????????????????????????:lud: :lud: :lud: :lud: :lud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom