Величествениот доби споменик

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
А1(бивша), како и Сител и Канал5 мамата му ја е*аа на народецов, кич до кич све, па овие телевизииве уште си играат бајрам ............... стварно ја претераа ........... ОК треба да има споменици никој не вика не, ама се претера веќе, доста се, уште ли ќе се ставаат споменици низ градов, за што ќе ни се толку споменици...
Подобро е некоја дупка да се закрпи по патиштава, отколку вака да се фрлаат парите по бронзи ! :tapp:
Kompletno se soglasuvam dostae stvarno od spomenici i se da e vored so cela infrastruktura i ekonomijata da e ok dostae preteraa :facepalm:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.299
Поени од реакции
26.191
Што е најтрагично и сликата за султанот ја има добиено од турскиот глумец. Веројатно ако ја посети Македонија ќе му се поклонуваат.:vozbud:

knightshossuleimanthemag.jpg

Инаку, стварно си личеле со Филип. :icon_lol:

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.660
Поени од реакции
8.668
Ау какви луѓе живеат во Македонија... :tapp:

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.744
Поени од реакции
4.507
зошто да не , и ти самиот гледаш филмови од античка историја , Спартак , Троја , Рим и др . гледаш имаме долга историја од антика , среден век , 1 и 2 светски војни , македонските писатели и нејзини романи , драми , новели , што ќе посакаш , јас викам да се снима драми на пример како Крпен живот , Денови , Печалбари , Пустина , Афион ( кој не е зачуван во целост) Тутунобераџите и други други македонски романи , можеби и филм/серија за Итар Пејо , за традицијата да чуемо нешто , феноменално зар не !:cool:
Мераци:)

Треба на Грујо оваа идеја да му ја претставиме.
Искрено јас ќе донирам пари да гледам филмови со македонска историја и култура.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
после оваа изјава и после овој „Воин со придружни елементи“ апсолутно се согласувам на промена на името МАКЕДОНИЈА - заслужуваме да си го смениме името апсолутно !!!

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Ѓуптинов за една ракија,и Покахонтас ќе ја види.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Ѓуптинов за една ракија,и Покахонтас ќе ја види.
Не е он ѓуптин, туку народецов е ѓупски .... ѓупци ............ сега уште со тапани да излезат по улица да чукаат луѓево од радост поради најновиов споменик ! :ROFLMAO:

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
:facepalm: Кај да одам да се отрујам?

На какво дереџе дојдовме!!! Леле, луѓево изгубиле секаков дотик со реалноста.... ауу

Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
не ми е јасно каков е овој величенствен воин без коњ?
алооооо, до кога ке не правите будали бре???
подхитно на Филипче коњ да му се направи, а ние ќе си потрпиме уште колку што ќе биде потребно.
ЈАС НЕ СУМ БУДАЛА И НЕ ПРИФАЌАМ ВОИН БЕЗ КОЊ!!!:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom