BloodyJesus
патенирана чепкалка
- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 1.206
- Поени од реакции
- 1.240
Ај да слушнеме што вика еден граѓанин ама да напоменам дека ништо поразлично од Гоце Делчев и Гоцевата раса...
Тој не е циган, тој е црнец.Gledas li deka e ovoj cigan veze si nema od zivotot sto odma se fakate za nesto , pa normalno i da kazat takvi gluposti koga po televiziive gi trujat samo so takvi filmovi .
upss im se izvinuvam na site crnci sto gi narekov ciganiТој не е циган, тој е црнец.
Па не ги глеј ако ти се штетни.Коа ви викам јас штетни се Турските сериии, вие НЕ! Еден ден ќе испадне Турците не "ослободувале"...
Малеее прост народ.
Тој не е циган, тој ецрнецАфро-Македонец.
Не ги гледам, ВЕТО им имам ставено..Па не ги глеј ако ти се штетни.
зошто да не , и ти самиот гледаш филмови од античка историја , Спартак , Троја , Рим и др . гледаш имаме долга историја од антика , среден век , 1 и 2 светски војни , македонските писатели и нејзини романи , драми , новели , што ќе посакаш , јас викам да се снима драми на пример како Крпен живот , Денови , Печалбари , Пустина , Афион ( кој не е зачуван во целост) Тутунобераџите и други други македонски романи , можеби и филм/серија за Итар Пејо , за традицијата да чуемо нешто , феноменално зар не !Нека праве владата серии со античка историја.
I for one support a Spartacus take on ancient MacedoniaНека праве владата серии со античка историја.
А1(бивша), како и Сител и Канал5 мамата му ја е*аа на народецов, кич до кич све, па овие телевизииве уште си играат бајрам ............... стварно ја претераа ........... ОК треба да има споменици никој не вика не, ама се претера веќе, доста се, уште ли ќе се ставаат споменици низ градов, за што ќе ни се толку споменици...Dolu za turskite serii kluc za kanal 5 i sitel ispoprcaa eden cel narod