Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.412
- Поени од реакции
- 16.678
Требало одма у полиција да вртите!Јас сум скоро 18, а другар ми 16..
Требало одма у полиција да вртите!Јас сум скоро 18, а другар ми 16..
Убаини! за тепање малолетник, се фаќа убаа пара на суд. Тужи си го, биди педерче, ама биди богато педерче. И така пола град се упикуваат у тепачки за да земат пари, оти да не и ти, земи си некое денарче у џепчетоЈас сум скоро 18, а другар ми 16..
Заради тоа дечиштата шо се тепаа пред година две, и ножеви дури си вадеа, босанци.....Добро, а шо е финтава шо е забрането движење низ Васил, барем таму за разлика од Блаже никогаш немало ни наркомани ни ништо..
Убаини! за тепање малолетник, се фаќа убаа пара на суд. Тужи си го, биди педерче, ама биди богато педерче. И така пола град се упикуваат у тепачки за да земат пари, оти да не и ти, земи си некое денарче у џепчето
Јас сум скоро 18, а другар ми 16..
Шо не го викна Зоки наш малце да се здават со овојКој е онон краставион security во Васил Главинов шо стои. До сега немаше обезбедување, мамицата да му ја ебам 9 години учев таму, секој ден кога си одам од школо минам, и денеска со другар ми одиме, иде ни се издерава се дере да вртиме од околу, башка и шамар му удри на другар ми, му се мочам на тоа фацата крива. Нека дојде во Узус нека биде обезбедуење..
Пред една година имам зимано имаше во ЖитоДа си прашам јас.. Лашко темно да не имате видено некаде кај нас низ маркетиве ?
У туш провери ли?Да си прашам јас.. Лашко темно да не имате видено некаде кај нас низ маркетиве ?
Moментално најјако дувло е кај Економска у дворовиДа бе само у Блаже имало наркомани.