Џ
Џонтра Волта
Гостин
Газдарици иам.To e, ti go nema gazdata i djukela ko djukela, neznaj kaj tera.
Газдарици иам.To e, ti go nema gazdata i djukela ko djukela, neznaj kaj tera.
Ne ni ocekuva nekoj od tebe da bides gazda. Potrebna ti e kontrola i usmeruvanje. Kako i na sekoja djukela.Газдарици иам.
Некад и јас сум им газда, си ги мењаме улогите коа веќе ти не си бил способен за тоа. Инвалид.Ne ni ocekuva nekoj od tebe da bides gazda. Potrebna ti e kontrola i usmeruvanje. Kako i na sekoja djukela.
Ne se somnevam vo toa. Ako si dobar sigurno i koska ti frlaat, a ne ko na @Dumbledore djukelata samo na korki da te drzat.Некад и јас сум им газда, си ги мењаме улогите коа веќе ти не си бил способен за тоа. Инвалид.
И млеко.Ne se somnevam vo toa. Ako si dobar sigurno i koska ti frlaat, a ne ko na @Dumbledore djukelata samo na korki da te drzat.
Ноуп, не ми даваат коски, слабо месо си купувал за дома, не се заработува доволно од местење штекери.Ne se somnevam vo toa. Ako si dobar sigurno i koska ti frlaat, a ne ko na @Dumbledore djukelata samo na korki da te drzat.
E dobro de izumiv i mleko. So napraj be ti so tvojata djukela. Uste ja cuvas ili go poseti veterinarot da i stavi vakcina od onie za spienje. I pazi sto ke odgovoris, gazdarici citaat tuka. Nekoi djukeli cesto se otpustaat od sindjir, gi prevrtvat kantite kaj komsite, se zagnuvat po ljuge i generalno pravat steta, pa da ne im davame idei .И млеко.
Дадена е одамна. Демек чувала двор! Толку беше глуп што за малку и него ќе го украдеа. Ама дебело сме надвор од темата. Зборуваме за морал и етика, а треба за рецепти. Па рецепти морам да барам ПП.E dobro de izumiv i mleko. So napraj be ti so tvojata djukela. Uste ja cuvas ili go poseti veterinarot da i stavi vakcina od onie za spienje. I pazi sto ke odgovoris, gazdarici citaat tuka. Nekoi djukeli cesto se otpustaat od sindjir, gi prevrtvat kantite kaj komsite, se zagnuvat po ljuge i generalno pravat steta, pa da ne im davame idei .
Нема врска бе, сеа владе електричарот ќе ми ги пријави мислењата дека сум го вреѓал и ќе ги избрише модераторот.Дадена е одамна. Демек чувала двор! Толку беше глуп што за малку и него ќе го украдеа. Ама дебело сме надвор од темата. Зборуваме за морал и етика, а треба за рецепти. Па рецепти морам да барам ПП.
Џонтра, ајде доста е.Газдарици иам.
Па тоа бе.I pak ne sum djukela.
I ne si davaj na znacenje, ne ti prijaviv mislenje ni sega ni prethodno. Proveri si kaj gazdite. Tesko mene ako so edna djukela nemozam da izlezam na kraj. Posebno skopska djukela.
Скраја да е... а беа онтопик но ОК... и ти си по месото евидентно@ПрофаундлиСтупид и @CoolIris продолжете си во пп, мислењата се избришани, затоа што не сме во забавиште.
А има некоја чудна страст меѓу вас, до месото ќе е.
Рецепти плиз.Nemoj da si ja stegas dusata, slobodno poveli. Samo aman ne bidite picici pa da prijavuvate mislenja. Se ljuti djukelata, misli jas go prijavuvam.
I sega otkako ja vrza, so vi bese muabetot? Ke spodeluvame recepti ili ke pravime muabeti od moralno eticko nutricionisticka priroda?