- Член од
- 13 декември 2010
- Мислења
- 102
- Поени од реакции
- 4
под полиња за едитирање мислиш на DIV таговите или?kako da napravam web strana koja kesodzri polinja za editiranje ne begajte od temata ne mi spomnuvajte cms??
дај пообјасни малце...
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
под полиња за едитирање мислиш на DIV таговите или?kako da napravam web strana koja kesodzri polinja za editiranje ne begajte od temata ne mi spomnuvajte cms??
pa nesto sli4no kako kaj jomla takvi polinjaGoogle [BoT];3954377 напиша:под полиња за едитирање мислиш на DIV таговите или?
дај пообјасни малце...![]()
ох... јас не ни користам joomla...pa nesto sli4no kako kaj jomla takvi polinja
Не. Ќе мора да ја искористиш картичката на некој од твоите.Дечки, сакам да купам VPS од hetzner, но немам кредитна картичка, каква кредитна да отворам затоашто сеуште сум малолетен, дали постои кредитна за малолетници? поздрав![]()
Не. Ќе мора да ја искористиш картичката на некој од твоите.
и јас не сваќам .. му пишав да пообјасни ама гледам изгледа не е заинтересиран повеќеКакви полиња за едитирање? Баш и не го сфаќам прашањево... Полиња за внесување на некакви информации? Пример како што е кај Контакт формата: име, мејл, порака... ?
Хмм.. јас пред скоро една година сакав да извадам така, ама во НЛБ и не даваа... За ИК Банка не знам, али за секој случај може да иде со родител да праша.Можиш да имаш картичка иако си малолетен. Ќе одиш во ИК банка ќе земеш некој од твоите родители и ќе извадиш дебитна картичка. Со ова имаш можност твојот родител да те нагласи за полномошник на истата сметка, ќе ти дадат две картички едната на твое име, а другата на име на твојот родител и работата е завршена...Ако несакаш твојот родител да ти буричка на сметката едноставно скрши ја и повторно проблемот е решен хехе... Позз
Моја препорака ти е WordPress, многу полесен е за уредување и развој на сајт отколку Џумлата. Плус добро е оптимизиран.ако може некој да ми прати тут како да направам динамичен сајт или cms