Веб дизајн, ваши страни

Член од
6 ноември 2010
Мислења
40
Поени од реакции
9
Не гледам ништо ВАШЕ во тој сајт, ниту пак во дизајнот на e-DayTeam.
Мислењата се избришани.
templatot normalno deka e simnat ali e celosno prerobten so moi sliki i izrabotki taka da F**k off
--- надополнето: Oct 26, 2011 3:21 PM ---
Не гледам ништо ВАШЕ во тој сајт, ниту пак во дизајнот на e-DayTeam.
Мислењата се избришани.
http://www.zymic.com/free-templates/121/live-preview/
Еве ти ова е бесплатен темплејт од секцијата за СИМНУВАЊЕ БЕСПЛАТНИ ТЕМПЛЕЈТИ КОЈ ИМАШ ДОЗВОЛА ДА ГИ ПРЕРАБОТИШ.

Г

Грејвдигер

Гостин
templatot normalno deka e simnat ali e celosno prerobten so moi sliki i izrabotki taka da Fuck off
--- надополнето: Oct 26, 2011 3:21 PM ---

http://www.zymic.com/free-templates/121/live-preview/
Еве ти ова е бесплатен темплејт од секцијата за СИМНУВАЊЕ БЕСПЛАТНИ ТЕМПЛЕЈТИ КОЈ ИМАШ ДОЗВОЛА ДА ГИ ПРЕРАБОТИШ.
Не е мој проблем дали темплејтот е бесплатен и дали имаш дозвола за уредување, темата е ВЕБ ДИЗАЈН, ВАШИ СТРАНИ - значи ти да имаш од корен искодирано/дизајнирано, не готов темплејт со сменето лого и некоја боја. И внимавај на речникот, да не излезе јас да те испратам со тие последните два збора.

Член од
6 ноември 2010
Мислења
40
Поени од реакции
9
Не е мој проблем дали темплејтот е бесплатен и дали имаш дозвола за уредување, темата е ВЕБ ДИЗАЈН, ВАШИ СТРАНИ - значи ти да имаш од корен искодирано/дизајнирано, не готов темплејт со сменето лого и некоја боја. И внимавај на речник.
Што сакам ќе праам ако ти сметаат постовите избришиги!

Г

Грејвдигер

Гостин
Што сакам ќе праам ако ти сметаат постовите избришиги!
На сајтот што сакаш прави си, ама тука во овој под-форум - нема. Постовите не ми сметаат, само ги косат правилата на темата

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
барам да станам дел од некој сајт! имам вишак време! пишете у порака
P.S. Ветувам дека ќе го полнам сајтот, а вие ветете ми дека малце ќе ме упатите како да го правам тоа :)

Член од
7 јуни 2007
Мислења
95
Поени од реакции
3
Линковите ти се многу гадни кај двата сајта, а многу ми се допадна тоа мењањето на јазикот преку Java кај вториот. Изглеа некој Joomla плагин, нели?
Како мислсиш ,, гадни" ,да на вториот има joomla plagin инсталирано

Член од
20 август 2008
Мислења
87
Поени од реакции
46
Како мислсиш ,, гадни" ,да на вториот има joomla plagin инсталирано
Па многу се долги, нема да ти помогнат со SEO воопшто. Види некој SEO Links плагин, одамна неам користено Joomla, не ми текнува ниеден моментално.

Kajgana Shop

На врв Bottom