W
WildChild
Гостин
Супер е де
Браво!
Браво!
Не гледам ништо ВАШЕ во тој сајт, ниту пак во дизајнот на e-DayTeam.www.избришано.zxq.net моја изработа со мои дела. има и контакт таб
templatot normalno deka e simnat ali e celosno prerobten so moi sliki i izrabotki taka da F**k offНе гледам ништо ВАШЕ во тој сајт, ниту пак во дизајнот на e-DayTeam.
Мислењата се избришани.
http://www.zymic.com/free-templates/121/live-preview/Не гледам ништо ВАШЕ во тој сајт, ниту пак во дизајнот на e-DayTeam.
Мислењата се избришани.
Не е мој проблем дали темплејтот е бесплатен и дали имаш дозвола за уредување, темата е ВЕБ ДИЗАЈН, ВАШИ СТРАНИ - значи ти да имаш од корен искодирано/дизајнирано, не готов темплејт со сменето лого и некоја боја. И внимавај на речникот, да не излезе јас да те испратам со тие последните два збора.templatot normalno deka e simnat ali e celosno prerobten so moi sliki i izrabotki taka da Fuck off
--- надополнето: Oct 26, 2011 3:21 PM ---
http://www.zymic.com/free-templates/121/live-preview/
Еве ти ова е бесплатен темплејт од секцијата за СИМНУВАЊЕ БЕСПЛАТНИ ТЕМПЛЕЈТИ КОЈ ИМАШ ДОЗВОЛА ДА ГИ ПРЕРАБОТИШ.
Што сакам ќе праам ако ти сметаат постовите избришиги!Не е мој проблем дали темплејтот е бесплатен и дали имаш дозвола за уредување, темата е ВЕБ ДИЗАЈН, ВАШИ СТРАНИ - значи ти да имаш од корен искодирано/дизајнирано, не готов темплејт со сменето лого и некоја боја. И внимавај на речник.
На сајтот што сакаш прави си, ама тука во овој под-форум - нема. Постовите не ми сметаат, само ги косат правилата на тематаШто сакам ќе праам ако ти сметаат постовите избришиги!
Ова демек копија на notpron а
Joomla 1.5 & 1.7
Линковите ти се многу гадни кај двата сајта, а многу ми се допадна тоа мењањето на јазикот преку Java кај вториот. Изглеа некој Joomla плагин, нели?
Како мислсиш ,, гадни" ,да на вториот има joomla plagin инсталираноЛинковите ти се многу гадни кај двата сајта, а многу ми се допадна тоа мењањето на јазикот преку Java кај вториот. Изглеа некој Joomla плагин, нели?
Па многу се долги, нема да ти помогнат со SEO воопшто. Види некој SEO Links плагин, одамна неам користено Joomla, не ми текнува ниеден моментално.Како мислсиш ,, гадни" ,да на вториот има joomla plagin инсталирано