P
Princ
Гостин
Пиши за кој сајт се работи.boki666 напиша:Saka li nekoj da si razmenime baneri za reklama.
:zlo: :zlo: :zlo:
Пиши за кој сајт се работи.boki666 напиша:Saka li nekoj da si razmenime baneri za reklama.
:zlo: :zlo: :zlo:
Браво!cYb3rc0re напиша:
www.pc-net.klik-net.comPrinc напиша:Пиши за кој сајт се работи.
ne znam koj e tipov, ama gudalat i gipa znam koj gi prael na gipa index.html od mene pocna koga rabotev vo Anet, ili poznato kako ArdhmeriaNet ama aj, gi nashol pa neka fura referenci ne mi trebaat visheМистичен напиша:@cYb3rc0re:
Me бендиса страната на Ајтене. Весела, едноставна, буквално "таманска". Браво!
Кај Gudalat ми се допаѓа едноставноста на концептот, но ме нервира и мислам дека е заморно менито кое трепка цело време, заедно со текстот доле "хостирано и изработено од ANet.com.mk".
Kaj "Гипа" менито би го направил малку повпечатливо на прв поглед, бидејќи навистина ми требаа десетина секунди пред да сфатам и дека постои мени. Би му ставил и некое ефектче кога се поминува со курсорот преку линковите.
Не ми се допадна воопшто сајтот на радиостаницата. Хедерот ми е многу едноставен, боите ми се "мртви", и повторно од лева страна гледам мени кое трепка. Не ја сфаќам поентата ни на купчето еднолични банерчиња од десна страна. Претставувањето на дејностите наместо со тие банерчиња можело да се реши на друг начин.
ukradeno . ...tvrdam, i dokazuvamcYb3rc0re напиша:
NOOOOOB javi se...se izgubi ko fax...od programi ni daljinski nemashHow1TzeR напиша:Шо знам друже веб програмирање е многу моќна работа , веб апликации и така натака , работи со кои многу можеш да заработиш.
Секако дека и дизајн е многу јака работа , неможат тие две одделено.
Ама ако некој се мисли помеѓу тие две подобро би било програмирање. Секогаш зависи и од клиентот и од како си ти самиот преодреден во својата работа. Релативна работа.
Според мене веб прогр. е секогаш понапред од дизајн , затоа што секое дете може со помош на многу кич програми да дојде до многу големи резултати.
Не викам дека не е потребно дизајнерство , но ќе се исцитирам пак , ако некој се мисли помеѓу тие две подобро би било програмирање за него , за неговата кариера итн и секако да се дојде до сертификат како потврда за она што го владееш.
Докажи!rymz напиша:ukradeno . ...tvrdam, i dokazuvam
deXterche напиша:Докажи!
Ryms, не знам кој си, ама прашај го Бени кој е Даниел, до ден денес соработуваме кога има работа. Од каде anet-design.com краден? Јас го правев дури работев таму. Ако мислиш дека е темплејт, ако го најдеш покажи ми го.rymz напиша:epa prashaj go Bexhet gazdata , to est idi i spomni mi go imeto i kje vidish popizdinela
ko vtoro, koga iskochiv od Anet najvaznite klienti kaj mene dojdoa.
treto. Igor, deckoto so kogo rabotev (od sveti nikole e tipot) dizajnot go najde kako gotov i samo go shminkashe...
Тоа се луѓе што мислат дека се ептен „јаки“ дизајнери, па кога ќе видат подобар сајт одма викаат дека е темплејт.Princ напиша:Мразам две работи:
1. Луѓе што туѓ дизајн го присвојуваат.
2. Луѓе што тврдат дека нечиј дизајн е темплејт без да го покажат темплејтот.
Не знам која група на луѓе ја мразам повише, можеби подеднакво.
Ако е темплејт, дајте да го видиме темплејтот. Не се брукајте вака.
ryms напиша:ne znam koj e tipov, ama gudalat i gipa znam koj gi prael na gipa index.html od mene pocna koga rabotev vo Anet, ili poznato kako ArdhmeriaNet ama aj, gi nashol pa neka fura referenci ne mi trebaat vishe