Avoid The Void
mrow
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 2.504
- Поени од реакции
- 72
...Sara il vento, sara il tempo, sara fuoco... ![Пипи :pipi: :pipi:](/styles/default/xenforo/emot/pipi.gif)
![Пипи :pipi: :pipi:](/styles/default/xenforo/emot/pipi.gif)
Pesnava nikako na net nemozev da ja najdam, pa so malku trud ja napisav:smir::baeh:
[FONT="],,Navle4en na tebe”[/FONT][FONT="]DNK & VR4AK[/FONT][FONT="]Dami I gospoda, povtorno so vas:[/FONT][FONT="]DJ Shorty P AKA-Pan4no, Andrej, DNK, Vr4ak[/FONT][FONT="]Da se bide ili ne?- Prasanje e sega.[/FONT][FONT="]Da se ko4i ili da se bega?[/FONT][FONT="]Koj e toa sto pokraj tebe leta?[/FONT][FONT="]245 vozi na raketa [/FONT][FONT="](ВО ЦРНА РАКЕТА)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]Plavi roter znaj mene ne mi smeta, spremen sum na se….(ПРОБАЈ ФАТИ МЕ)
[/FONT][FONT="]Koga glumi nakaj drug na benzin, vozduh mirisa, [/FONT][FONT="]Koga vozam jas so nea, adrenalin ubiva[/FONT][FONT="]Nakaj 2000 (ВИП) Pogledi ja sledat, kako lezbosi devojki ja gledat,[/FONT][FONT="]Site volci kako ma4inja I predate, vo senka stava se[/FONT][FONT="]Glavna faca e![/FONT][FONT="]Ref: Navle4en na tebe sum ko droga ti mi zemas um, krejziram(КРИЗИРАМ) koga ne te imam pagam vo delirim.[/FONT][FONT="]1000 gavoli vo mene razbudi, sekogas jas sum kriv, sekogas pla4es ti, so solzi vo o4ite ,,zeleni” zapla4i za mene ti.[/FONT][FONT="]Jas bi po4nal prv ama nemam sila, alcohol, krv preku dva %.(promila).[/FONT][FONT="]Sami sme na vrv vo(ВОДНО) edna tajna vila.[/FONT][FONT="]Mala znae se moe skolo e.[/FONT][FONT="]Gasi svetlo, pali sveki, pa se rasoblekuva[/FONT][FONT="]Koga haker da sum sekoj, sekoj mig go filmuva.[/FONT][FONT="]Mi pozira I si misli da ja gledam, pa na kolena mi paga dur ja sedam,[/FONT][FONT="]Nakaj mene taa lazi da ja sredam-Jonik crna e eksplonik bel sex…[/FONT][FONT="]Ref:[/FONT]