- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.611
- Поени од реакции
- 14.465
Вашиот TIMELINE на Facebook!Мислев дека темава е за креативни timeline cover-и. Не за сите.
ме мрзи да се замарамс о пеинтов и да ги сечам сликиве... една од опциите е тааСтварно,како да ги искористиме овие коверс или како да ги направиме ?
http://www.facebook.com/about/timelineКако се активира чудово?
Pics or it didn't happen!Јас си најдов една слика со дечко и девојка како се бакнуваат седнати на трева во близина на Лондон Eye и си ја ставив за кавер. Многу убаво изгледа.
WOWЈас си најдов една слика со дечко и девојка како се бакнуваат седнати на трева во близина на Лондон Eye и си ја ставив за кавер. Многу убаво изгледа.
?????????
Мојот израз откако го прочитав постот твојТи можеш да видиш Мац, ме имаш на фејсбук.
--- надополнето: 23 декември 2011 во 15:33 ---
?????????
Што му фали на постот мој извини?Мојот израз откако го прочитав постот твој
Пишува “Вашиот timeline на facebook“Мислев дека темава е за креативни timeline cover-и. Не за сите.
ИЗВИНИ БРАТ НЕ САКАВ ДА ТЕ НАВРЕДАМ СТВАРНО ТИ СЕ ИЗВИНУВАМ НЕ МЕ ТЕПАЈВашиот TIMELINE на Facebook!
Кој смее човек ко тебе да натепа?ИЗВИНИ БРАТ НЕ САКАВ ДА ТЕ НАВРЕДАМ СТВАРНО ТИ СЕ ИЗВИНУВАМ НЕ МЕ ТЕПАЈ
Па као ми се с`сна мислев ќотек ќе изедам, од кај да знам шо badass човек е од другата страна на твојот профил.Кој смее човек ко тебе да натепа?