Вашиот омилен месец?

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
April zs togash sum roden i onaka mi e vesel mesec :smir:

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Па незнам дали да кажам некој од месеците...мислам дека сите се убави по нешто.Зимските месеци се прекрасни по тоа што носат многу празници,снег,студ но многу се убавки иако јас лично многу не ми се омилени.Пролетните месеци ми се најубавите месеци во годината.Ме потсекаат на нешто ново и на нешто што се раѓа.Поточно во пролет се се раѓа и обновува и затоа е прекрасен.Посебно го обожавам месецот мај бидејќи според мене (а верувам дека и повеќето од вас го мислат истото) тој е месецот на љубовта.Едноставно е прекрасен...:vozbud: И есента не е лоша баш е романтична посебно почетокот кога има лисја насекаде но,секогаш кога ке спомнам есен ме асоцира на депресивно време со многу дожд.Извинете ако дадов пообшрно мислење во кое малце скршнав од темата со тоа што ги прокоментирав и годишните времиња ама сепак...Мојот заклучок е дека омилен месец во годината ми е мај:smir:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.222
Поени од реакции
952
Дефинитивно ЈУНИ, кога е преод меѓу пролет и лето. Тогаш немам некои поголеми обврски (освен јунска сесија ама таа ми е најслаба :)), тогаш ми е роденденот, доаѓа летото... Исто така ги сакам и јули и август, ама сепак јуни ми е нај!

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Па немам некој омилен месец ама го сакам Јануари дека онака на зимски распуст сме и некако ладничко дека убаво ми е!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Јули и Август, се знае. Лето бе, мераци!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Мај и Јуни

пс. Може да се стави и анкета на темава :)

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Декември сум роден, сепак периодот за одмор ми е подобар :)

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Мај, најмногу го сакам, многу е весел и секогас е топло (а јас ко шо неќам зима). А и јули го сакам, сред лето ко ке е неиздржливо. :icon_lol:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Јуни-Јули-АВГУСТ! поздрав

KaPsa

The G®eat One
Член од
19 јули 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Август бе тогаш сум доведен на овај свет :D нормално дека омилен ќе ми биди.. :D ... p0z..

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Maj,Juni i Juli :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom