Вашиот индекс во рацете на Латас

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Драган Павловиќ Латас, долгогодишен главен и одговорен уредник во дневниот весник Вечер, заминува од овој медиум за да стане професор на Европскиот универзитет во Скопје.

“Поголемиот дел од работите со Европскиот универзитет се договорени. Од есенва таму, односно на Економскиот факултет, ќе бидам професор по предметот Промоција. Останувам во Сител телевизија на местото уредник, а го напуштам Вечер, каде најверојатно ќе ме замени Ивона Талевска“, изјави Латас за Нетпрес.

Тој пред неколку месеци докторираше токму на Европскиот универзитет.

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Многу ми е гајле за серково Латас, нека крши глава таму .

S

Sheldon Cooper

Гостин
промоциjа ќе предавал тоj.. ах бе каj отиде светов

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Ами на јак универзитет докторирал и на јак универзитет ќе предава. Ме заболе таквото.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
:tapp:

Леле која антипромоција си праи факултетот со оваа вест.

T

Tetro

Гостин
..... на Латас му биле доделени катедрите за два предмети: “Однесување на потрошувачите”, а другиот „Деловни комуникации“.
Сеуште не е официјализирано, во преговори сум, но најверојатно ќе станам професор на Европскиот универзитет – изјави за Либертас, Драган Павловиќ – Латас.

http://www.bezpardon.mk/latas-profesor-na-evropski/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=latas-profesor-na-evropski

Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
и колку неочекувано...ке го замени Ивончето :facepalm:
Влијателен е нема што :tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Какви предмети има на европскиов бе :pos:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.927
Поени од реакции
12.499
Латас often wonders aloud "How do I reach these keeeds ?" He then teaches his class numerous cheating techniques
(which he explains is "cheating nature itself", and that "white girls do it all the time and get away with it").

Kajgana Shop

На врв Bottom