Вашето прво сексуално искуство

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Ништо не им е на жениве, аман! Па секако дека треба да е спремна за да го направи тоа. ДА САКА да го направи тоа. И не само првиот пат, туку секој нареден пат да сака да го прави тоа, а не затоа што само партнерот сакал. Кај двајцата треба да постои таа желба.
 
Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Чим дале нормално дека сакале освен ако не се силувани. Незнам зошто жените толку многу ги преувеличуваат работите, да биделе спремни за да имале секс, зошто не се како мажите да не се мислат толку за првиот пат односо првото сексуално искуство да го смеетат како еден вид обврска што мора (немора) да се помине.
 

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Ама не ме разбираш што сакам да кажам. Има девојки кои првиот пат го прават тоа за да му удоволат на дечкото, се плашат да не им раскине ако не му даде. Тоа е со сила работа, ме сфаќаш сега што сакам да кажам? Не е затоа што и таа сакала заради себе и партнерот, туку само заради партнерот.
 
Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Епа што е тука проблемот? Има такви дечковци (ретко) кој првиот пат го прават тоа само за да и удоволат на поискусната девојка. Не е тоа со сила работа туку е еден вид обврска да се помине еднаш за секогаш и чим му дала значи дека сепак сакала, а ако беше со сила друго ќе беше.
 

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Па тоа е цел муабет. Обврска! Зошто од обврска да се прави кога може кога ќе сака и девојката? Не дека после тоа нема да е полесно, тоа во ред. Ама прајме муабет за нешто пред „да стане полесно”. Значи на девојката треба да и` е задолжение да ги рашири нозете кога ќе сака дечкото, без разлика што таа не сака?

Јасно е дека ќе прашаш: „Што ви е на девојките?”, без малку да се обидеш да сфатиш што им е. А не може да се спореди првото сексуално искуство на една девојка и на еден дечко.

Нема крај муабетов, се откажувам. Не се разбираме.
 
Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Дефлорација уште додека се бебиња и - ајТ! Нема да терате вакви муабети после тоа, ниту ќе се прави баук од едно ебење, па макар било и прво.
 
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Членот над мене нема право на збор се додека не се изјасни на кој километар измеѓу Шкупи е Тетова ја изгубил невиноста.
 
Член од
8 август 2006
Мислења
17
Поени од реакции
1
Abe Smizlo trebalo da otvoris temava so tvoe iskustvo ne si fer.A za mene ja koa ja opnav kozata na cicomi pa mnogu mi skokase pa zama zadnite nejzini nizi gi staviv u cizmite gi stegnav so vrvci i nema kaj da bega.A jarencata vaa godina se najverojatno od mene:hump::hump::hump::pos::pos:
 
Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Имам 15 години, машко сум и сеште девица. И да ви казам ич *** не ме боли. Си ја чекам правата женска. Можда ви звучи чудно за машко што го вика ова, ама тоа ти е, јас сум само искрен. Гледам дека овие претходно машкиве постови што ставиле ни го срамотат машкиов род, па јас да го обелам образот малце. Кој не се согласува со мене пишете вие само и ќе правиме муабет.
 

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
ehhhhhhhhh koga ke se setam kolku samo se rasprasuvav okolu toa ama koga bidna se smeasam kako zsaviot baknez:pos2: :pos2:
 
Член од
1 август 2006
Мислења
39
Поени од реакции
0
PSYtisfaction напиша:
Значи да резимираме: ти пијана 16 годишна девојка, него му бил многу мал, не си го сакала, знаеш дека си се заебала... И не се каеш??? :lud:
Свака ти част. :toe:
Muabetot mi bese zasto da se kaam za nesto sto pominalo i nema da se vrati nikad?!Ja normalno,se osekam ponekad glupo poradi toa ali koga ne mozam nisto da promenam bolje da go ostavam zad sebe i da si produzam so zivtot.Pa sekoj u zivot se zaebal nekad,site sme napravile nekoja greska!Ne gleam nikakva korist od toa da se kaam za nesto sto pominalo.Takov e zivotot za zal,ponekad pravime raboti sto vsusnost ne sme trebale da gi napravime,ali posle toa veke e kasno za kaenje.I jas taka go svakam toa,ednostavno kaenjeto nema da mi pomogne u nikoj slucaj!
 

LaDy D

All or Nothing
Член од
15 јуни 2006
Мислења
215
Поени од реакции
0
на 18 год кај дечко ми дома..
 
Член од
15 август 2006
Мислења
9
Поени од реакции
0
Dora напиша:
definitivno bese uzasno. pogolema bolka u zivot ne sum doziveala. imav 15 god
Епа нормално боли ужасно ако немало место. Имаш разни 15год (на физчка развиеност мислам) а и партнерот зависи „колкав бил„

Али и тоа прошло, нели?


Јас кај мене у соба, со исто така невина цура пред 6 години. (усте сме заедно-верувале или не) Интересно беше, држ не дај и тоа помина, мислам дека неа не ја болеше до толку многу, со арно и пополека се е полесно.
 
Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
...после е*ење,нема каење.....

не ми се верува дека некои на 14 годисна возраст изгубиле невинос еееј.. имам и една другарка на 14 години сто се проеба....ц ц ц ц ок тоа е нивна одлука..али јас сепак и со 15 мислам дека ми е многу рано! :D ..мое мислење...али можно е и мене тоа сеа да ми се деси...мада не верувам..у принцип женските тоа го праат заради машките..засто они сакаат..на нас и не ни е токлку до тоа..(бар на мене)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom