Вардар - Работнички (5/4/2011)

• Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување

Ваша прогноза за 37то дерби помеѓу Вардар и Работнички

• Вкупно гласачи
    43
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паспарту

Гостин
Ќе се сончаме утре, а? :)

Златна Јужна...

B

Beck's

Гостин
^ako sakaat da se natprevaruvaat vo Evropa igracite na Rabotnicki mora da pobedat denes,ja mislam deka ako denes izgubat ke gi izgubat i onie minimalni sansi za takvo nesto.No ajde da pocekame do 17:45 pa da vidime :)

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
^ako sakaat da se natprevaruvaat vo Evropa igracite na Rabotnicki mora da pobedat denes,ja mislam deka ako denes izgubat ke gi izgubat i onie minimalni sansi za takvo nesto.No ajde da pocekame do 17:45 pa da vidime :)
Токму така ова е последна шанса со победа да ја бркаме 3та позиција,но постои и резервна варијанта па и со 4то место да идеме во Европа ако Металург го освои купотот,а со оглед на нивните противници изгледа доста реално,но притоа да не биде шампион ,а и тоа изгледа реално само така би играле во Европа и како 4ти.
Што се однесува до натпреварот нека победи подобриот само да не биде нерешено.
Мој тип 3:2 за Работнички.

B

Beck's

Гостин
^valjda nema da se potpirat na drugite vo slucajot Metalurg da osvoi kup pritoa da ne stane sampion

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Се утврди конечниот термин? 16:00?

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
шо да има ... салата 3-0 за Работнички , Маневски 3 комада

B

Beck's

Гостин
kako sto veke naponemav,Rabotnicki morase da pobedi ako saka da se priblizi kon 3 mesto

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Токму така ова е последна шанса со победа да ја бркаме 3та позиција,но постои и резервна варијанта па и со 4то место да идеме во Европа ако Металург го освои купотот,а со оглед на нивните противници изгледа доста реално,но притоа да не биде шампион ,а и тоа изгледа реално само така би играле во Европа и како 4ти.
Што се однесува до натпреварот нека победи подобриот само да не биде нерешено.
Мој тип 3:2 за Работнички.
3-1 za Rabotnicki FT !!

Cestito pobeda!

П

Паспарту

Гостин
Еве го истиот пост што го пишав во фан клубот на Вардар:

Чиста местенка на македонски начин! Барем кога се мести натпревар, не мора да биде толку очигледно...

Колку пати Маџаровски излета во празно денеска? Преку 10тина сигурно, па и она голманчето сирото на Работнички при 3-0 за нив пробуваше да излезе за да го лобуваат нашиве ама па овие трупови ниту можеа да стигнат некоја топка, а и шутевите им беа премногу аматерски.

Во случај ова да не беше наместен натпревар (во што се сомневам), тогаш тој Маџаровски треба под итно да си оди од Вардар, а на Работнички да им се даде еден пехар за глума, па нема смисла луѓето 60 минути од натпреварот го поминаа во лежење, симулирање и што ли уште не. Со ваква игра каква што имаат Работнички и Металург, подобро е да не излезат во Европа, со ништо не го заслужуваат тоа.

Изгледа само јас не приметив дека Маневски постигнал хет-трик, па човекот е најголемиот дибидус од цел тим на Работнички.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom