Вадам пари од Skrill/Neteller и слични онлајн „банки“

DonExo

Apex
Член од
1 ноември 2012
Мислења
401
Поени од реакции
229
Како што кажува насловот, вадам (ви ги исплаќам на рака или сметка) пари од Скрил или слични сервиси.


Имам слична тема за вадење пари од Пејпал, со која веќе имам помогнато на доста луѓе да си ги исплатат заглавените пари од Пејпал.

Секако, пошто такво време е какво што е, за оваа „услуга“ ќе има провизија.
(трошоци за одржување на сметката, повлекување пари, процесирање, card fees etc etc i и на крај нешто за мене)

Процентот ќе се движи од прилика околу 12% од сумата што ќе стигне кај мене, во зависност од тоа за колкава сума станува збор, колку често ќе бидат тие трансфери и слични фактори.
(помала сума за исплата = поголем процент ... поголема сума за исплата = помал процент)

Првични и помали исплати (до 500евра) исплаќам во рок од 24 часа (1 работен ден).
Поголеми суми околу 2-3 работни дена.

Исплата во Евра, или ако сакате во денари по Куповен курс од НБРМ.

На страна од тоа што ви нудам помал процент од данокот што регуларно би го платиле во УЈП, парите ви ги исплаќам almost instantaneously и не ве прашувам како банките за покритие на приливите и слично :)

Исто така можам да примам и процесирам директ банкарски трансфери, од Европа (со IBAN), од Америка (so Routing number) и Австралиски долари.
 
На врв Bottom