ВМРО-ДПМНЕ ќе го подржи кандидатот на ДУИ за градоначалник на Тетово

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.478
Поени од реакции
5.932
Dardan-ia ти шо мислиш кој ќе биде следен градоначалник?
Podobriot :P
Ne znam koj ke bide gradonacalnik , no znam deka od ovie izbori vo Tetovo zavisi sudbninata na DPA.
Na DPA i treba Tetovo , kako sto na narkoman mu trebaat narkotici.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
А па да беше во коалиција сдс со дуи немаше да бараат подршка Тетово. Исто е.

Заев џабе не му се лижеше на Ахмети пред некој ден.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
ВМРО-ДПМНЕ ќе го подржи Хазби Лика - човекот одговорен за масакрот во Вејце, секоја чест.
Ovoj podole do vcera pisuvase "brat Ljube idniot precedatel na makedonija"
Ama, Gwujo e eden, menjam BRAT LJUBE za BRAT LIKA, cena po dogovor(nedovetniot Ivanov)

Tie ti se politicki pazarenj, i normalno e toa vo politikata
NACIONALIST, odi sega objasni im vo Prilep, Bitola i Kamenica na rodeitelie cii deca nastradaa vo Vejce koj e praviot makedoski patriot Gruevski.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Ovoj podole do vcera pisuvase "brat Ljube idniot precedatel na makedonija"
Ama, Gwujo e eden, menjam BRAT LJUBE za BRAT LIKA, cena po dogovor(nedovetniot Ivanov)

А овој пред некој ден што бараше подршка од Дуи. или не ви одговара сега дека не е сдс на власт и криво ви е што не добивате подршка од Дуи.

NACIONALIST, odi sega objasni im vo Prilep, Bitola i Kamenica na rodeitelie cii deca nastradaa vo Vejce koj e praviot makedoski patriot Gruevski.
Објасни им ти што бараше Зајко од Ахмети.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
DPMNE kje go podrzi LIKA, ili mutav se pravis.
Go sitnavte Ljbe be alo ?
Eve ti edno mislenje na Bitushanecot od pred nekoja godina na tema:

Ama sega so DMNNE se vo koalicija, sto praime so licemerieto ?
Политика е курва! Јебига тоа е.

M

Mario Gómez

Гостин
Би било глупаво според мене македонец од Тетово да гласа за ДУИ, тоа никогаш не би го сторил.Од овие глупави договори се дестабилизира Македонија и оваа коалиција...На крај да видиш дека некој ќе потфрли во борбата и ќе се обвинуваат себеси.Така да од вакви договори може повторно предвремени избори и Грујо да си испроба трета среќа овојпат со Нова Демократија.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Koja kurva be, kurva ima cena, dpmne jok.

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
Ајде сеа да не почнам да зборам за СДС. Сите политички партии мора да прават секакви компромиси кои најчесто не му се допаѓаат и на народот и на членството. Се за да се остане на власт.

И СДС не беше имун на правење глупости.:vozbud:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.347
Политика е курва! Јебига тоа е.
Ептен ороспија.
Абе ајде! Се си има своја цена!
Ајде сеа да не почнам да зборам за СДС. Сите политички партии мора да прават секакви компромиси кои најчесто не му се допаѓаат и на народот и на членството. Се за да се остане на власт.

И СДС не беше имун на правење глупости.:vozbud:
:toe::toe:
Имаа и тие...не за џабе народот во Струга не му даде на Бучко мирно да си замине...

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
pivce, na smetka na glupostite na sdsm so dui, dpmne gi dobi izborite. Znaes li kolku mnogu postiraa sliki od vejce dpmnovcite bez sram i usul. Sega, pu ne vazi, glasame za gelatot, Ljube e kucka na BC.
Odvratno.

Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273
Podobriot :P
Ne znam koj ke bide gradonacalnik , no znam deka od ovie izbori vo Tetovo zavisi sudbninata na DPA.
Na DPA i treba Tetovo , kako sto na narkoman mu trebaat narkotici.
Taka e ,za DPA ova e sudbinska trka.

А па да беше во коалиција сдс со дуи немаше да бараат подршка Тетово. Исто е.

Заев џабе не му се лижеше на Ахмети пред некој ден.
Dui vo Te bea vo pregovori i so SDSM bidejki na lokalno bea oni vo koalicija do posleden den do izborive,e sega bidejki za vo sovetot VMRO vo Te ima 4 sovetnici a SDSM 3 ,Dui 11 ,DPA 9 plus ..od partijata na Selmani i narodna, igrite se opasni koj ke dobie koalicija so 16 od 30 sovetnika....

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
pivce, na smetka na glupostite na sdsm so dui, dpmne gi dobi izborite. Znaes li kolku mnogu postiraa sliki od vejce dpmnovcite bez sram i usul. Sega, pu ne vazi, glasame za gelatot, Ljube e kucka na BC.
Odvratno.
Во право си. И мене ме боли кога ги гледам тие со крвави раце во влада ама тоа е. Што да правам кога Албанците ги гласаат нив.

Кога го усвоија тоа Бадентерово мнозинство со рамковниот едноставно мора да се коалицира со најголемата албанска партија која и таа да биде. Проба ВМРО со ДПА и не можеше ниту еден закон да донесе без согласност со ДУИ.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Taka e ,za DPA ova e sudbinska trka.

Dui vo Te bea vo pregovori i so SDSM bidejki na lokalno bea oni vo koalicija do posleden den do izborive,e sega bidejki za vo sovetot VMRO vo Te ima 4 sovetnici a SDSM 3 ,Dui 11 ,DPA 9 plus ..od partijata na Selmani i narodna, igrite se opasni koj ke dobie koalicija so 16 od 30 sovetnika....
Па што јади г.... intel, кога и сдс го подржува Лика. нека не се прај имун.

Kajgana Shop

На врв Bottom