ВМРО ДПМНЕ ПРОТИВ СИТЕ!

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
eh uste ko ja vidov temava znaev deka kumunjarov ja otvore da kazam samo kratko protiv vmro se site zatoa sto site se protiv nasevo postoenje a najmnogu eks kumunistickata partija t.est SDSM cii son uste ie jugoslavija luge vie ste za vo istorijata bidejki vie zaedno umrevte so jugoslovenskiot raspad

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
eh uste ko ja vidov temava znaev deka kumunjarov ja otvore da kazam samo kratko protiv vmro se site zatoa sto site se protiv nasevo postoenje a najmnogu eks kumunistickata partija t.est SDSM cii son uste ie jugoslavija luge vie ste za vo istorijata bidejki vie zaedno umrevte so jugoslovenskiot raspad
Jasno e kako den koi facki i institucii se ne samo protiv vmro tuku i protiv mnozinstvoto na gragjanite koi nedvosmisleno stojat na mnogu normalniot stav,deka imeto ne moze da bide cena ni za nato ni za bato ni za tato.Toa se dobropoznatite postkomunisticki strukturi koi celo vreme vo izminative 17godini samostojnost si gi gledaat samo svoite interesi i foteljite koi mislat deka po default treba da im pripagjaat samo nim,pa zatoa se spremni da smenat i ime kako sto go smenija i znameto_Oni ja drzat celata makedonska ekonomija vo svoi race i si vrtat milioncinja dodeka narodot nema za leb,a posle ni gaat prikazni za EU i NATO.
P.S. HEARTS THE BEST!!! hehehehehe

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
192
Парадоксот лежи во тоа што голем број млади веруваат дека ВМРО е чиста спротивставеност на тие екс комуњари иако фактите говорат дека нивните деца раководат со ВМРО.Значи комуњарчиња во -овчка кожа.
За да се присетиш спомни си само еден,итоа било кој висок функционер на сегашното ВМР-овско раководство па ќе видиш кој биле неговите родители до 91ва.Нормален човек би требало да биде шокиран од ваквите сознанија,но сепак се зависи колку е самостален и е вакциниран од партијско слепило со кое за жал општо е зафатен голем дел од Македонската популација,особено помладата.:toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.594
Да да..АВС во право си:nesum:.:vozbud:..Мијалков што беше УБИЕН ОД КОМУНИСТИТЕ му е близок роднина на Груевски, па овој е комунист, ама на чело на ВМРО!Што ви е вас бе?Сите Вмровци се комунисти..Оние во СДСМ се Вмровци, ама така се прат, а слушам дека Бранко најголем ВМРОВЕЦ бил,и Лазар Колишевски...Лелеееееееееееее

btw Ако дедо ми бил комунист мене ми е скратено правото да бидам ВМРОВЕЦ? Не сум го знаел ова еј

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
Jas znam koj e kriv, kriv e premierot na Bocvana, toj peder ne predade.

Jas svarno neznam, olku predavnici etiketirani dosega nemam videno, ako pisnes samo malku odma si predavnik, gluposti.
Ako ovaa vlast potocno DPMNE ne se predavnici zasto onda ne gi soprea pregovorite pred mesec dena, ili so mislea oni ke pregovarame ali samo ke odbivame, ili mozda Republika makedonija(Skopje), bese prifatena od nekoj drug a ne od vladata na RM.
I so na kraj napravijqa DPMNE patriotsko, toa sto molcea celo vreme, toa sto nasiot premier mesec dena ne izleze od Makedonija da lobira, toa so bara referendum, na koj 300 iljadi albanci ke glasaat za promena na ustavnoto ime, i pznavajki ja nasata letargicnost ke pobedime so nekoja mala razlika i ke se posramotime pred celiot svet.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.594

Jas svarno neznam, olku predavnici etiketirani dosega nemam videno, ako pisnes samo malku odma si predavnik, gluposti.
Ako ovaa vlast potocno DPMNE ne se predavnici zasto onda ne gi soprea pregovorite pred mesec dena, ili so mislea oni ke pregovarame ali samo ke odbivame, ili mozda Republika makedonija(Skopje), bese prifatena od nekoj drug a ne od vladata na RM.
I so na kraj napravijqa DPMNE patriotsko, toa sto molcea celo vreme, toa sto nasiot premier mesec dena ne izleze od Makedonija da lobira, toa so bara referendum, na koj 300 iljadi albanci ke glasaat za promena na ustavnoto ime, i pznavajki ja nasata letargicnost ke pobedime so nekoja mala razlika i ke se posramotime pred celiot svet.
Не се предавници оние кои не фиромизираа, предавници се овие кој не ги прекинаа преговорите?Што не ќе слушни човек...

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
........
Мирослав? Среќа, замисли да беше Небојша или Србољуб.

Инаку добар си. И полоши од тебе во изразување, денес ги гледаме на бихаќка, па и во собрание после кога ќе се искалат.
Еден ден ќе станеш супер сдсмен.
Имаш потенцијал.
Основата е повторување на наученото од вождот.
Секоја вечер, секое утро, во секој слободен момент.
Кога тие говори полека ќе почнат да се налепуваат, го гледаме еден ден и резултатот.
Прекрасен твој пост на Кајгана.
.............................................
Владата им била крива. ВМРО им е криво.
Против сите било, леле, сака да остане името Република Македонија.
Еретиштво!!
Да земеш да тепаш да не гледаш.

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
Moeto ime e toa sto e, ako ti smeta toa e tvoj problem, samo se nadevam deka tvojte bubacki vmrovski koi ti vlegle vo glava se nadevam deka ne ti go iscicale celosno tvoeto mozoce.

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
ВМРО е криво Караманлис што ни стави вето?! АУУУУУ! Абе што им е на луѓево?

Дефинитивно се гледа кои се платени од грчкото лоби т.е. кои се грчкото лоби у Македонија. Затоа што грчкото лоби не е присутно само у САД-туку и кај нас.

Тие кои наместо вината кон Грција и Караманлис што е по дифолт така уште не вратена делегација од Букурешт се обидуваат да внесат раздор во Македонскиот народ. Демек ние сме криви што не сме во НАТО, а не Караманлис. И Џорџ Буш ни вели дека ние не сме криви арно ама овде некој сака да ја префрли топката од грчка страна кон нас. А кој е Тој? И кој би сакал да внесе повторно раздор во нашиот народ кога и претседателот на САД ни вика дека тоа не е така. Кој би сакал освен нашиот јужен сосед? И неговите експоненти присутни кај нас?

Само нашиот јужен сосед би имал најповеќе ќар од ваков развој на настаните во време кога сите Македонци се обединуваат околу една цел.

Kajgana Shop

На врв Bottom