Буш одобри воена помош за Косово + бонус балкански турлитава муабети

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Kosove E centar na trgovija so droga i prostitucija.

Kosovo MOZEBI ke bide glavna sila na Balkanot

Koga ke se osvestat Albancite deka so trgovija so droga, so oruzje i so prostitucija ne se kukji kukja.

Znaci za neoklku iljadi godini :)

Inace, uste ednas na svetlina pravoto lice na albanshtinata...

Namesto da osudat dopolnitelno naoruzuvanje na regionot, namesto da recat "ne fala, ne sakame oruzje, ke go proglasime Kosovo za demilitarizirana zona", tie tuka povtorno vo uloga na verni kuropushaci (americki)

hehe, samite se prajte Albanci, i ke si gi cukate glajte, ko pred nekoj den vo Albanija, samo nie shuti sho ve trpime...

ama ustvari i ok e, ke bide dosadno bez vakvi gomna provokatori ko nekoj si ludaci na forumov :)

Член од
13 март 2008
Мислења
73
Поени од реакции
1
KikoMC напиша:
Косово ќе биде центар во Балканот за дрога, проституција и оружје
НЕ СЕ КАЖУВА КЕ БИДЕ!

КОСОВО Е ЦЕНТАР ВО БАЛКАНОТ ЗА ДРОГА, ПРОСТИТУЦИJA И ОРУЖИJE.

КОСОВО Е ЕВРОПСКАТА КОЛУМБИJA.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Kosove E centar na trgovija so droga i prostitucija.

Kosovo MOZEBI ke bide glavna sila na Balkanot

Koga ke se osvestat Albancite deka so trgovija so droga, so oruzje i so prostitucija ne se kukji kukja.

Znaci za neoklku iljadi godini :)

Inace, uste ednas na svetlina pravoto lice na albanshtinata...

Namesto da osudat dopolnitelno naoruzuvanje na regionot, namesto da recat "ne fala, ne sakame oruzje, ke go proglasime Kosovo za demilitarizirana zona", tie tuka povtorno vo uloga na verni kuropushaci (americki)

hehe, samite se prajte Albanci, i ke si gi cukate glajte, ko pred nekoj den vo Albanija, samo nie shuti sho ve trpime...

ama ustvari i ok e, ke bide dosadno bez vakvi gomna provokatori ko nekoj si ludaci na forumov :)
Teve zabot ti porasnuva ko na kuce za ovaa oruzje i za ovaa golema podrska , sto ne mozete da ja najdete ni vo bratska Rusija, ni vo demoktratska amerika . Ne e zavisna amerika od albanskite pari , bilo kakvi da se tie, posto nim samo vojnata vo Irak im kostase 500 miliardi dollari , site slavjanski prostitutki i seta svetska droga da ja prodavame ne mozeme da im platime za ona sto go imat napraveno za albancite. Ne znam kolku godini imas, no umot ti e ko na nekoj predskolski ucenik.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
НЕ СЕ КАЖУВА КЕ БИДЕ!

КОСОВО Е ЦЕНТАР ВО БАЛКАНОТ ЗА ДРОГА, ПРОСТИТУЦИJA И ОРУЖИJE.

КОСОВО Е ЕВРОПСКАТА КОЛУМБИJA.
Mali ti nikogas ne si bil na Kosovo , i nikogas nieden albanec na cel svet ne e faten so 100 milion evra droga , no jas znam edna vasa , i toa zenska dilerka , taa e Cocorovska , taa e ona rekorderkata vo celiot Balkan, jas mislam deka vie ste najgolemite dileri na droga na golemo.
Makedoncite se onie privrzanicite na FARK vo Kolumbija, dodeka albancite se demokratskata vlast vo Kolumbija.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
@ Dardan-ia:

ti si za zalenje, da te zalat i pop i odja :)

aj objasni koj kjar ke go imat albancite ako bush go napolni kosovo so oruzje?

ke bidite pobezbedni od srbite? od nas? od kozite?

i sho ke prajs ako se sluci nesto ko nekni vo Albanija? ako to oruzje pukni kaj sho ne treba, i ispotepa albanci?

pak ke mu go pusis na bush? :)

@ USAlbania: lol... ljoptar :)

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
@ Dardan-ia:

ti si za zalenje, da te zalat i pop i odja :)

aj objasni koj kjar ke go imat albancite ako bush go napolni kosovo so oruzje?

ke bidite pobezbedni od srbite? od nas? od kozite?

i sho ke prajs ako se sluci nesto ko nekni vo Albanija? ako to oruzje pukni kaj sho ne treba, i ispotepa albanci?

pak ke mu go pusis na bush? :)

@ USAlbania: lol... ljoptar :)

Zosto i bea potrebni helikopterite na Makedonija ? Zosto i bea potrebni avionite, kakjusite ... ? Pa toa e del na sekoja drzava, sto se glupiras ziti se.
I vam vi se sluci Katlanovo , 11 mrtvi vojnici, megjutoa , seuste gi drzite helikopterite , zosto ? sto vi se ?

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
дај не јадете на темава што не е за јадење...
дајте факти, коллку какво оружје ќе има самопрогласениот северен сосед? дали тоа ќе биде предизивик за Србската армија, крајно и за македонската.
поточно дали ќе има баланс или косово ќе биди како израел на блискиот исток overpowerd?

Член од
16 март 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
абе телина уште не свативте дека сте роботи на поединци т.е. на америка итн... сеуште не се свестивте дека тие што ви се главните не работат за нив, работата за интереси на другите и како што ке им речат така... па да не беше тоа така немаше ништо да имате.... кур ги заболе на америка за вас, тие битно целта им се исполнува, а која е ке каже за брзо времето....

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.439
Поени од реакции
18.417
Абе што се се запнале, тоа ќе биде исто како што нас ни даваа оружје, се сеќавате на афаерата со оружејто од лани, па тоа оружје што ние го дадовме да се уништува, беше поклон од САД.

Искрено Албанците можат самите да си купат подбро и пософистицирано оружје од тоа што ќе добијаат од САД сега и што најверојатно за некои 10 години ќе го рециклираат.

Ова е само декларативно од страна на САД, да му дадат до знаење на властите во Србија, да не си играат со оган и да одат пак против вољата на САД, му кажуваат јасно и гласно, збирајте ум оти и тие 150.000 срби на Косово нема да ги има.

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
Абе што се се запнале, тоа ќе биде исто како што нас ни даваа оружје, се сеќавате на афаерата со оружејто од лани, па тоа оружје што ние го дадовме да се уништува, беше поклон од САД.

Искрено Албанците можат самите да си купат подбро и пософистицирано оружје од тоа што ќе добијаат од САД сега и што најверојатно за некои 10 години ќе го рециклираат.

Ова е само декларативно од страна на САД, да му дадат до знаење на властите во Србија, да не си играат со оган и да одат пак против вољата на САД, му кажуваат јасно и гласно, збирајте ум оти и тие 150.000 срби на Косово нема да ги има.
ne e tolku prosto kako sto mislis ti !seuste ne se znae koi se planovite na SAD za ova no ke bide ogromno, ovoj plan na presidentot Bush treba da mu se dade i da bide bide ratifikuvan i od amerikanskiot kongres,znaci se vodi procedura i pred se treba da odit preku kongresot.tuka rabotite stanat poseriozni!predlozite na presidentot sto mu se dadat na kongresot za glasanje se na rangot od nadvoresna, vnatresnata politika, odbranata na SAD na primer vojnata na Irak so eden zbor najvaznite odluki na drzavata!

P

Princ

Гостин
Ќе им дадат претерано многу оружје, цел балкан да можат да го земат (ако сакаат) :vozbud:

Ако сака некој да ми се обрати и да ме цитира, нека побара прво дозвола од мајка ми Џорџ и татко ми Барбара :baeh:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
C.R.E.A.M.(Cash Rules Everything Around Me)...Америте им е да шиткаат оружје..Ова е како дрога, одпрво без пари ти дава колку да се навлечиш, и после оп:toe::smir:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Сепак политиката е бизнис..Каде ќе им се троши на Американците оружјето, што и тоа како се произведува во огромни количини?Прво им фрлаат мало рипче на јадица, па за да фатат крапче:wink:Им даваат малку оружје, за да се осигураат дека во иднина армијата на Косово ќе се снабдува од Американско оружје...Јас мислам дека ова не е ни изненадување, се знаеше дека ќе направат така америте...

Ај еве и тебе со 4ка...

Ебаве, 3-4 миљона народ на Косово, се први муштерии на американците за купување на оружје а???

Rockway Beach + Connie Island во Квинс со пун курац црнци имаат повеќе оружје од Косово.

Им даваат оружје бе. Зашто да не. Старото ќе го рециклираат, новото ќе го задржат. Ко што си кажа тенече, убаво беше кога некој на мирољубивата Македонија и даваше оружје, тенкови, хеликоптери, сухои, и ред други работи. Искрено повеќе ви пречи тоа "зашто и на нас не ни даваат" отколку што им даваат на нив.

@ Сердар, да друже, албанците факт се куропушачи на американците, сосема во право си. Разликата е што албанците барем пушат со резултати.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
jas mozam da kazam moeto mislenje, deka ko ni dadoja bugarite tenkojte, prasav koj ke se napolni pari so kupvanje rezervni deloj za niv.

ne znam dali stana taka, ala sum srekjen ako se otarasime od niv, ao vekje ne se otarasivme skroz.

helokopterite gi kupivme, avionite isto

helikopterite se arni, posto imame albanski bandi niz drzavata koi sho tesko da svatat deka diviot zapad bese pred 200 godini vo amerika.

avionite bea glupost, duri da letni ke vlezi vo srbija i ke go srusat :)

@ rymz: samo pushete , ubo ni e da ve gledame i da se smejme :)

dedovcite moi ziveele kako mozele, so leb i sol - so leb i sol, ko kje nemalo bugari, srbi i grci da im kradat ofcite, imalo i sirenje i mast.

nitu fashisti, nitu okupatori, nitu kachaci-banditi. besmrtni, i po 500 i po 1000 godini , ako ima covecka rasa, vnucite na moite vnuci ke pametat, ke im bidi kazano, od koleno na koleno, ako se falsifikuvaat "istoriskite citanki", koi bile nivnite predci.

mozis da go recis istoto? deka vasite dedovci bile pravi?

jas se nesto ko banditi, kachaci, balisti (fashisti) i se nekakvi isti, kuropushaci, gi pamtam?

izgleda sepak nemame mnogu isto?

kako ne padna nekoja krusa pod nekoja albanska sliva, se Albanec do Albanec, zapnal da mu go pushi na bush

pa pushete :)

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Си кажав ја, барем ќе пушам, и ќе бидам платен. Нема да зависам и сонувам на тоа дека Русија ќе ме брани. И нема да плачам кога по втор пат Русија ќе ме заебе.:smir:

Инаку, и мене ми се пренесени приказни и вистинити случки од колено на колено. Така ќе си ги пренесам и јас.

П.С Подобро на 50 години да бидам пушач во пензија, отколку пушач со непризнаен идентитет.

Kajgana Shop

На врв Bottom