Бугар се самозапали поради тоа што започна програма на турски на националната ТВ

Леон

џаболебар
Член од
16 ноември 2008
Мислења
54
Поени од реакции
5
Арапката се запалила а тоа што никој не реагирал е затоа што сакаат да се ослободат од Арапите во Италија а овој Татаров сите го жалат бидејќи е врста што изумира?
Тој прво викнал пожарна и телевизија а потоа се запалил, е не му стиска на пичот! :smir:
Па и не е баш дека не реагирал никој. Ја гледав снимката. За отприлика едно 10 секунди откако се запали, дотрча пајканот, ваљда обезбедување и проба човекот да ја изгаси, ама во тие 10-ина секунди она си стоеше.
А овој прво се осигурал дека позади него има баталјон пожарникари за случајно да не снема таков прекрасен примерок на цивилизиран и културен свет, па си фрлил чкорче у врат. Гарант и тоа бомбашите самоубијци ставаат dummy кукли заедно со експлозивот и после живеат у илегала на некој остров.
Ако се палиш бре, запали се по пропис, изгори цел!!! Демек ја ќе протестирам, ќе штрајкувам со глад, али тајно ке идам у Дестан на 10-ка со кромид.

Иначе, ако се палат така лесно за едни вести, а да им праиме едно недела дена фестивал на македонски и турски филм а? 24 часа на ден. После ќе се изнагледаме лепи Татари лепо горе :vozbud::vozbud::vozbud:

Дебилана :kesa:
 

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.209


About 3000 neo-Nazis from all around Europe attend the "Day of Pride", among them Bulgarian skinheads in the centre.
Ku Klux Klan and neo-Nazis 'gathered in Bulgarian town'


Bulgarian police were investigating a gathering allegedly involving members of the Ku Klux Klan and neo-Nazis in the central Bulgarian town of Asenovgrad in September 2009


:pop: Чувај Боже...
 

Леон

џаболебар
Член од
16 ноември 2008
Мислења
54
Поени од реакции
5
Баш така друже. И овие ќе ми продаваат европски вредности, напредок и толеранција. Ако ова ме чека во таа фалена европска унија, можат тоа комотно да си го пикнат во едно место и да заборават на државава. Премногу сме пропатиле од нив. Назад под нивна чизма НЕ САКАМ!!! Доволно мои предци стигнале кај Господа од нивна рака. Само затоа што викале дека се Македонци, а не Бугари.
 
Член од
14 ноември 2009
Мислења
30
Поени од реакции
1
Ne be u Bulgaria isto benzinot e izmeshan so voda, pa se ne zapalil do kraj :vozbud::vozbud:. Sekade ima korupcija.
 
Б

Бат Елохим

Гостин
браво за него! штета што го изгасиле. а реприза кога има???:tv:
 
Член од
9 мај 2008
Мислења
146
Поени од реакции
2
Типичен пример за татар.Неможат да дозволат програма на турски јазик,а дошле тука дајадат бурек за соживот:tapp::tapp::tapp:
не бе станува сбор за двоjниот стандарт во бугариjа оти по закон во бугариjа официален jазик е бугарскиот и не може да има партии на етничка основа нито да се употребува друг jазик во државните институции и државната телевизиjа освен бугарски.но ето преку секакви закони има турска и ромска партиjа и во државната телевизиjа има емисиjа на турски jазик.вие по добре прашаjте зашто има турска партиjа а македонска не може да има.манете ги манафите они са религиозни фанатици.со них е по добре да немаш никаква работа.
 
Член од
1 ноември 2009
Мислења
76
Поени од реакции
1

Некој тука беше споменал за проведеното нацистко сбориште минатата година во Пазарџик. Вистина е, имало е гости од други земји - еден салон луѓе во читалиштето - 300-400 човека.


On 20th April 2009 , unknown supporters of Adolf Hitler waved a big, 6 metre long flag with a swastika on the 60 meter high chimney of old factory in Pazardjik , Bulgaria for his 120th birthday.

http://www.panoramio.com/photo/25247358





 

Kajgana Shop

На врв Bottom