- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 506
- Поени од реакции
- 25
Славјански,имаш коренити нејаснотии околу Македонија и Македонците.
Добре де, излиза, че всеки втори човек с произход от Македонија има нејаснотии около македонците !?Славјански,имаш коренити нејаснотии околу Македонија и Македонците.
Хехе, смешка на денот, гледај кој најде да каже, издрканата нација која постои од 1913 година.Славјански,имаш коренити нејаснотии околу Македонија и Македонците.
Toa e ного убаво. Важно е да има купон. Ама во Софиja и на Каварна на Црно море некои редовно почна да кара големи банди. На мен ми се одеше вечерава, ама поради ангажимент подарих картата. Скоро бех и Каили Миноуг. Абе убава жена.Лени Кравиц доаѓа и во Македонија...
e veke preku sve so ovie od tv planeta akakakakakakkakakakakk:smir:Toa e ного убаво. Важно е да има купон. Ама во Софиja и на Каварна на Црно море некои редовно почна да кара големи банди. На мен ми се одеше вечерава, ама поради ангажимент подарих картата. Скоро бех и Каили Миноуг. Абе убава жена.
Buntaru, с теб мај ходим на едни и с'шти концеpти. И аз бјах на концеpта на госпожица Миноуг /евала, машалла, афеpим, ашколсун/. Току-што се пpибиpам от концеpта на Metallica. Размазах се братче!!! Велики са!!!Toa e ного убаво. Важно е да има купон. Ама во Софиja и на Каварна на Црно море некои редовно почна да кара големи банди. На мен ми се одеше вечерава, ама поради ангажимент подарих картата. Скоро бех и Каили Миноуг. Абе убава жена.
Славјански, гр'цката култура и цивилизација не зав'ршиха при Херонеја. Напротив - след това те получиха голјамо разпространение с похода на Александ'р Велики. Всички говорјат че вс'штност голјамото значение на похода му е елинизирането на завојуваните земи.Околу точката 1.
Со Кирил и Методиј се направи реформа на јазикот и писмото, истото писмо го наоѓаме многу пред нив. Грчката култура и цивилизација заврши кај Херонеја на 2 август 338 п.н.е.Незнам за каква грчка цивилизација ми збориш од тоа време.