22000 do 23000 predmeti ima otprilika za 2022 godina.колку предмети има во 2022 година и кога ќе започне 2023 година?мислим на промену од знатизелно на финалнo.
Pisi si go germanec ke ti kaze fala koga ke porasne.Ako moze nekoj da mi odgovori,novorodence vo Germanija,so tatko Eu drzavjanstvo,a majka Makedonsko,kakva nacionalnost bi trebalo da se zapise vo izvodot na novorodeni vo Germanija dokolku bide potrebno.Vo plan e prvo da se izvadi Makedonski pasos.
Fala na odgovorot ama ne moze germansko bidejki Eu drzavjanin da,no ne e Germanec.Pisi si go germanec ke ti kaze fala koga ke porasne.
Cestito novorodence pozz
Dali mislish na etnichka pripadnost so toa nacionalnost ili na drzhavjanstvo.Ako moze nekoj da mi odgovori,novorodence vo Germanija,so tatko Eu drzavjanstvo,a majka Makedonsko,kakva nacionalnost bi trebalo da se zapise vo izvodot na novorodeni vo Germanija dokolku bide potrebno.Vo plan e prvo da se izvadi Makedonski pasos.
За 2022 година во моментов има околу 8 илјади и уште 15 илјади во нафтоводот. Се проверуваат 80-100 дневно.на колкав број се моментално со полозителна и колку прават предмети дневно?
preminot od finalna do polozhitelno trae dva do tri meseci otprilika.Брои ми е 6000+, норлмално ли е што оште не е на положително?
Ja ukaz čekam 2 godine većpreminot od finalna do polozhitelno trae dva do tri meseci otprilika.
a preminot od status polozhitelna do ukaz otprilika trae ne povekje od 6 meseci. No imalo sluchai kaj nekoi i do godina dena.
Hvala puno!preminot od finalna do polozhitelno trae dva do tri meseci otprilika.
a preminot od status polozhitelna do ukaz otprilika trae ne povekje od 6 meseci. No imalo sluchai kaj nekoi i do godina dena.
пиши миДали може да ми помогне некој за барање документи од архива, некој од подсредниците ми рече дека има некој документ, ама не успеав да го најдам пак тој човек за да ми го извади документот, би било добро ако може некој да помогне се работи за некоја црковна книга ја имало во архивот рече