Pa nije Bugarska Svajcarska pa da se cudimo ovakim slucajevima.. ko se kako snadje izgledaZnaci za nejze zadolzitelna+finalna i traelo 3 meseci ? Do sega za takov slucaj ne sme slusnale. Taa ili e drugarka na jotova ili na karakacanov ili laze
Pa nije Bugarska Svajcarska pa da se cudimo ovakim slucajevima.. ko se kako snadje izgledaZnaci za nejze zadolzitelna+finalna i traelo 3 meseci ? Do sega za takov slucaj ne sme slusnale. Taa ili e drugarka na jotova ili na karakacanov ili laze
Da tocno, ama poveke veruvam deka laze i deka si pravi zanimacija na fb, zatoa sto voobicaeno tie sto na toj nacin zavrsuvaat ne zvonat na site zvona , neka i e so sreka ako tocno toaPa nije Bugarska Svajcarska pa da se cudimo ovakim slucajevima.. ko se kako snadje izgleda
Ko zna mozda je samo imala srece...to sad mi ne znamo.Da tocno, ama poveke veruvam deka laze i deka si pravi zanimacija na fb, zatoa sto voobicaeno tie sto na toj nacin zavrsuvaat ne zvonat na site zvona , neka i e so sreka ako tocno toa
Za 2 dena pocnuva 6ti mesec kako čeka sin mi pismo.. preku Bitola odese..denes se javi nema pismo. 03.11 bese vo BitolaMIskolo drugar dali znaesh kako e so Bitola so Konzulat situacijata
spored dosega gledano od Bitola stigaat pobrzo Pismata nekaden 3 meseci
mislenje tvoe
A da se javite direktno vo ministerstvo za pravosudie da prasate dali e isprateno vo Sredec, ova vekje ne e normalno...Za 2 dena pocnuva 6ti mesec kako čeka sin mi pismo.. preku Bitola odese..denes se javi nema pismo. 03.11 bese vo Bitola
На кој број се јавувате да проверите дали пристигнало писмото? И јас чекам од декември преку конзулат Битола, ама немам проверено до сегаZa 2 dena pocnuva 6ti mesec kako čeka sin mi pismo.. preku Bitola odese..denes se javi nema pismo. 03.11 bese vo Bitola
Moze da mi dadete br od ministerstvoto za peavosudie blagodaramA da se javite direktno vo ministerstvo za pravosudie da prasate dali e isprateno vo Sredec, ova vekje ne e normalno...
Jas go zemav ukazot od Bitola na 3ti noemvri 2020. Na 9ti mart mi izleze izvodot vo sofija i nekni na 17ti mart se slikav za lk i pasosZa 2 dena pocnuva 6ti mesec kako čeka sin mi pismo.. preku Bitola odese..denes se javi nema pismo. 03.11 bese vo Bitola
Jas go zemav ukazot od Bitola na 3ti noemvri 2020. Na 9ti mart mi izleze izvodot vo sofija i nekni na 17ti mart se slikav za lk i pasosZa 2 dena pocnuva 6ti mesec kako čeka sin mi pismo.. preku Bitola odese..denes se javi nema pismo. 03.11 bese vo Bitola
A zasto mislite da svako mora da prodje ako je odneo dopunska dokumenta po sistemu izvodi i potvrda? Da li negde pise da cete 100% dobiti drzavljanstvo ako to uradite? Ne pise.Лошо за овие што ги одбиваат, дали некој знае како би провериле дали имаме дополнителни документи, очигледно посредниците не ги однеле документите.
Jas go imam ovoj +359 2 923 7455 ama seuste se nemam javeno bidekji 4 meseci seuste ne mi se projdeni od podiganje na ukaz.Moze da mi dadete br od ministerstvoto za peavosudie blagodaram
BlagodaramJas go imam ovoj +359 2 923 7455 ama seuste se nemam javeno bidekji 4 meseci seuste ne mi se projdeni od podiganje na ukaz.