Imase kaj mene (preku roditel) ispadna deka falese bukva vo mojot izvod vo moeto prezime.Proveri kakvi dokumenti imas dostavenoПрегледај го приврзокот 281111
Zar i vakov status ima...
Aj vaka jas kako nepismen, NE MOZE razdelenoNemoze nepismen si /2017 zavrsuva maj mesec ne bidi lud
NE MOZE*Nemoze nepismen si /2017 zavrsuva maj mesec ne bidi lud
Juni 25.2020 polozitelno prepiska 21xxx uste cekamePosto objaviv 40 Ukazi i znam ne si avgust,ukazite se maj max juni
Автоматски споено мислење:
Sega mi prati na viber 17043/2018g maj ili juni,so sreka neka ti e sve najubavo....inace /2020 e
On ima vise ukaz drugar....170xx/2017 ti e maj polozitelno kazisi ne proveruvav...Ke dojdes i ti na red ne se nerviraj
23maj ti e sabota....Jas seuste ne, kako sto gledam tie sto dobile ukaz se od 12ti Maj na polozitelno, jas sum od 23ti Maj Bi trebalo da sme naredni, will keep you updated
Mene mi e posrednik Ruse a ukaz uste malku, se nadevam
A zosto da kazam nesto sto ti sakas da slusnes? Zosto bi lazel za vakva rabota? Po moite objavi mozes ds vidis koga mi se menuvale statusite, cudo ste, site znaete podobro od mene za moja procedura. Ednas objasniv ke objasnam uste ednas pa ako ne sakas da veruvas ne moras, jas ne dobivam nisto ako lazam za ovaa rabota. Procedura pocnav 2017, interju 24.09.2018, 30.01.2020 finalna, 04.08.2020 polozitelno, pred 1 mesec prativ molba da mi bide ispraten ukazot vo ambasada vo sk, i vcera 16.01.2021 slucajno proveriv ispraten ukazot vo Skopje. SEKOJ DEN DO NOVA GODINA PROVERUVAV DALI IMA PROMENA.On ima vise ukaz drugar....170xx/2017 ti e maj polozitelno kazisi ne proveruvav...
23maj ti e sabota....
A zosto da kazam nesto sto ti sakas da slusnes? Zosto bi lazel za vakva rabota? Po moite objavi mozes ds vidis koga mi se menuvale statusite, cudo ste, site znaete podobro od mene za moja procedura. Ednas objasniv ke objasnam uste ednas pa ako ne sakas da veruvas ne moras, jas ne dobivam nisto ako lazam za ovaa rabota. Procedura pocnav 2017, interju 24.09.2018, 30.01.2020 finalna, 04.08.2020 polozitelno, pred 1 mesec prativ molba da mi bide ispraten ukazot vo ambasada vo sk, i vcera 16.01.2021 slucajno proveriv ispraten ukazot vo Skopje. SEKOJ DEN DO NOVA GODINA PROVERUVAV DALI IMA PROMENA.
Sto tolku im se pravdas drugar.. neka ti e so srekja i sto pobrzo da go iskoristis. Mojot posrednik uste na pocetokot na procedurata mi rece deka nema pravilo i stvarno e taka.A zosto da kazam nesto sto ti sakas da slusnes? Zosto bi lazel za vakva rabota? Po moite objavi mozes ds vidis koga mi se menuvale statusite, cudo ste, site znaete podobro od mene za moja procedura. Ednas objasniv ke objasnam uste ednas pa ako ne sakas da veruvas ne moras, jas ne dobivam nisto ako lazam za ovaa rabota. Procedura pocnav 2017, interju 24.09.2018, 30.01.2020 finalna, 04.08.2020 polozitelno, pred 1 mesec prativ molba da mi bide ispraten ukazot vo ambasada vo sk, i vcera 16.01.2021 slucajno proveriv ispraten ukazot vo Skopje. SEKOJ DEN DO NOVA GODINA PROVERUVAV DALI IMA PROMENA.
Druze ne lazes se e okej, ti si pred mene so 170xx/2018 broj na prepiska jas sum 186xx/2018 i si bil mesec dena pred mene na intervju i mesec dena pred mene na finalna. Polozitelno ednostavno pokasno ti go vnele u sistem radi nekoj mrzliv data entry administrativec, znaci realno si bil April polozitelno. Kako i da e vaka se stvara nepotrebna lazna nadez za tie sto se Avgust deka mozebi ke gi ima naskoro vo Ukaz, no sepak si idat po red brojot na prepiski..A zosto da kazam nesto sto ti sakas da slusnes? Zosto bi lazel za vakva rabota? Po moite objavi mozes ds vidis koga mi se menuvale statusite, cudo ste, site znaete podobro od mene za moja procedura. Ednas objasniv ke objasnam uste ednas pa ako ne sakas da veruvas ne moras, jas ne dobivam nisto ako lazam za ovaa rabota. Procedura pocnav 2017, interju 24.09.2018, 30.01.2020 finalna, 04.08.2020 polozitelno, pred 1 mesec prativ molba da mi bide ispraten ukazot vo ambasada vo sk, i vcera 16.01.2021 slucajno proveriv ispraten ukazot vo Skopje. SEKOJ DEN DO NOVA GODINA PROVERUVAV DALI IMA PROMENA.
Nema takva opcija za zal steta sto so dobieno drzavjanstvo cekas uste najmalce 4/5 meseci za da go zemes...Луѓенца ми требате. Само што се слушнав со посредникот, ми рече дека и да ми стаса Указот во СК дека чекањето за сликање пак е исто, дека само Указот ќе го имам порано, ништо друго.. Што да се прави? Мене ме интересира дали има посредник што после земање на Указот може да го убрза сликањето за да не се чека со месеци?