Aleluja. Na finalna od 30.01.2020
Attachments
-
805,6 KB Прегледи: 139
ne pracaat vece, ce mora da si rezervisas nov termin kolku i da treba da cekas, prenatrupani se so rabota, napravi nov termini jas isto imam prateno preku 20 emailovi nikoj mi nema vrateno, prakaat li uste ukazi do mk skopje ili kakvi novosti ima ?
Автоматски споено мислење:
Jas imam prateno preku 20emailovi do L_Stoyanova@justice.government.bg preku sofija sum bil na intervju, do sega nikoj mi nema prateno odgovor dali ke mi go pratat ukazot do ambasada vo skopje, sto e problemot od 15 juni do den 2 august pracav emailovi i nikoj ne vraka, sto da pravam ponatamu ???
Благодарам.071 239 202 Лазар Младенов и само у Струмица е
Pa kolku sto citav na forumov, a go citam redovno sekoj den, ukazot go prakaat elektronski po e-mail, taka da stom go dobijat meilot odma se praka do ambasada i veke za nekoja monita go imaat vo ambasada. Dovolno li e obrazlozeno sega za da ne mislis deka e sala. Procitajte nekoja strana nanazad, ili ne se zamarate, ke vi tekne nekoe prasanje i odma pisete i za edno isto ima na sekoka strana odgovor.E baš ti fala za odgovorot. Nee rabotava za šala, ako možeš pomogni, ako nemaš informacii i iskustvo ne šeguvaj se so nas luđeto koi baraat rešenje za problem.
обично до 24 часа имаш одговор , но сега бидејќи може да се патува почнаа да не ги праќаат, или пак ги праќаат а не враќаат дека е пратено.Ima li nekoj da ne go mrzi da mi dade odgovor ?
Aj ke ve molam za pomoš.
Na intervju ne ti trabaat dokumenti osven onie sto ti gi dava posrednikot za vo ministerstvoto dokolku dopolnitelnite treba koga ke si na finalnaАма јас на 27.08.2020 прв пат ќе одам на интервју во Министерство за правда. Ова што го зборувате вие да не е подоцна?
ok fala tine pracaat vece, ce mora da si rezervisas nov termin kolku i da treba da cekas, prenatrupani se so rabota, napravi nov termin
ne me facaj za zbor, ne sum 1000% siguren, ama od citanje od drugi clenovi taka izgleda eok fala ti
Pobaraj vo maticno uverenie vo koe pisuva deka toj i toj covek e so dve preziminja so pecat so potpis so see jas taka napraviv cekam polozitelno do krajot na avgusЛуѓе помагајте. Извадив изводи на родени до прадедо ми. Се јавив во БКК во Струмица и така ми рекоа. Но сега имам друг проблем. Во изводот на дедо ми Вукановски Крунислав пишува татково име Вукановиќ Ѓорѓи. А изводот на прадедо ми се води како Ивановски Ѓорѓи. Сега тоа ќе е проблем нели?
Golema razlika vo prezimeto,ispaga deka ne ti e rodnina i ke te odbiet,nebrzaj probaj od stranata na majka ti dali moze.Луѓе помагајте. Извадив изводи на родени до прадедо ми. Се јавив во БКК во Струмица и така ми рекоа. Но сега имам друг проблем. Во изводот на дедо ми Вукановски Крунислав пишува татково име Вукановиќ Ѓорѓи. А изводот на прадедо ми се води како Ивановски Ѓорѓи. Сега тоа ќе е проблем нели?
Zdravo!A vie imavte prateno po mejl da vi go pratat vo Bitola!Društvo eve edna novost i od mene!
Deneska go podignav ukazot od Bitola blagodarenie na posrednikot...Iako imav zakazano za podiganje na ukazot na 27.08.2020(Vo Sofija),konecno deneska dojde i toj den!I toa se zavrsi se ekspresno,za rok od (pomalku)od 7 dena dokumentite od Sofija stignaa vo Bitola...Podnesovme za adresa i EGN,ke bidat gotovi najverovatno koga ke se vratat od odmor krajta na Avgust/Pocetok na Sep,odime na slikanje i toa e toa!Tekot na procedurata ponatamu ke zavisi od Situacijata so Pandemijava!
A zosto ne si otide direkno Sofija,vaka samo gubis nekolku meseci za djabe.Društvo eve edna novost i od mene!
Deneska go podignav ukazot od Bitola blagodarenie na posrednikot...Iako imav zakazano za podiganje na ukazot na 27.08.2020(Vo Sofija),konecno deneska dojde i toj den!I toa se zavrsi se ekspresno,za rok od (pomalku)od 7 dena dokumentite od Sofija stignaa vo Bitola...Podnesovme za adresa i EGN,ke bidat gotovi najverovatno koga ke se vratat od odmor krajta na Avgust/Pocetok na Sep,odime na slikanje i toa e toa!Tekot na procedurata ponatamu ke zavisi od Situacijata so Pandemijava!