miskolo
Direktor
- Член од
- 15 мај 2010
- Мислења
- 790
- Поени од реакции
- 2.321
Preku mojot posrednik jas go zemav po brza postapka za 1 mesec...epa sea ne davaat na muslimani kolku ja znam!И колку време зема? Битно е религија?
Preku mojot posrednik jas go zemav po brza postapka za 1 mesec...epa sea ne davaat na muslimani kolku ja znam!И колку време зема? Битно е религија?
Колку му плати?Preku mojot posrednik jas go zemav po brza postapka za 1 mesec...epa sea ne davaat na muslimani kolku ja znam!
Cela procedura 600e sega e poveke posto se davaat odma dopolnitelnite dokumenti i za niv treba zaverka mislam 650e sega na 2 rati!Колку му плати?
Директно таму ќе одиш во институтот, не креваат на телефон, исто и јас пробав, но кога отидов си почекав ред и се тестирав. Прашај сигурно дали се закажува, 1850 денара платив и не се закажуваше, на 19 Октомври тоа ти зборам.Тие што одите за БГ, каде правевте ковид тест?
Во Институт звонам веќе некое време, никој не крева или е зафатено. Ги важат ли од Авицена тестовите на граница?
7 rabotni dena,ili sam da probas da potplatis do kaj 100 leva.A bez posrednik?
Аууу, фала ти на инфово... сепак ќе закажеме со термин, не сме од Скопје, па да не биде за џабе патот.Директно таму ќе одиш во институтот, не креваат на телефон, исто и јас пробав, но кога отидов си почекав ред и се тестирав. Прашај сигурно дали се закажува, 1850 денара платив и не се закажуваше, на 19 Октомври тоа ти зборам.
Ako mislis na podignato drzavjanstvo preku ambasada,posle 2,5 do 3 meseci ostignuva vo Opshtina,a moze i poveke poradi guzvive so Korona.Zdravo na site forumdzii!!!
Ovde mn.inf spodeliv I nauciv I taka poleka stignav do zemanje na ukaz blagodarenie na site vas!!!
Prasanjeto mi e sledno od kako ke se podigne drzavjansto posle kolku vreme pristignuva vo Bg.za EGN(maticen broj)
Vi blagodaram!!!
Imajte ubava den
Сигурен си дека на муслимани не даваат?Cela procedura 600e sega e poveke posto se davaat odma dopolnitelnite dokumenti i za niv treba zaverka mislam 650e sega na 2 rati!
Сите што не се православни може до БГ државјанство само преку инвестицииСигурен си дека на муслимани не даваат?
Dobiv odgovor, i si go podignav i pasosot i licnata karta Javuvajte se posle 12 casot na mobilniotDali seuste ne dobivte odgovor za pasosite?
Vo periodot od 1901va do 1918ta Bugarija bila skoro do Jonsko more. Znaci i dobar del od Albanija.Добро бе луѓе може некој да одговори како добивате документ за Бугарски произход БЕЗ старите да биле државјани на БГ?