- Член од
- 5 февруари 2020
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 135
Dobra Bavca da si najde ajde airlijaaa plodnaaa da ja cimentirasПрегледај го приврзокот 275753
So srekja na site
Sega baram rabota kako gradinar da ja odrzhavam gradinata i gazdaricata
Maticen ide brzo bez posrednik se slusas li samiot sebesi
Ne znam kako ide ne sum stignal do nego!Maticen ide brzo bez posrednik se slusas li samiot sebesi
Fala @BiboНе ставаат веќе дополнителна, после финална следи или положително или отказ. Во секој случај на финална се поголеми шансите за отказ отколку на положително. Ако веќе пројдеш од советот на финална тогаш помали се шансите вицепрезидентот поинаку да реши.
Da preziveam do mart, april... pa lesno ke disam do potpisMomentalno finalna ti e najopasna, ako ja pomines 90% dobivas drzavjanstvo.
И не дреми и гледај фудбал него земи припреми материјалот за одржавање.Прегледај го приврзокот 275753
So srekja na site
Sega baram rabota kako gradinar da ja odrzhavam gradinata i gazdaricata
Dali seuste ne dobivte odgovor za pasosite?Дечки се сликав за ЛК и Пасош на 23 Септември во конзулатот во Битола, дали има некој некое инфо дали се стасани пасошите? Ми рекоа ќе ми се јават но сеуште се немат јавено.
Секој ден им звонам порано кај 10 часот, и ми велат јави се после 12-1 часот. Им звонам покасно и ми спуштат или никој не се јавува.
Se e neizvesno. Može i za 10 dena, a može i za tri meseci. Zavisi od toa koga ja praćaat diplomatskata pošta, pošto taa se praća na sekoi tri meseci.Здраво, поднесов молба во Амбасада указот да го земам во Скопје. Колку време ке се чека? Некое искуство?
Na 1 va strana imam pisano broj od opshtina sredec za adresa i EFN ,ke se javis i prasas..Дечки, поднесов за адреса пред 2 месеци. Посредников цело време ми вика не ти е стигнато, а со другар исти ден поднесовме, него му е стигната. Има некој начин сам да си проверам да не ме вози посредников?
Поздрав
+359 2 987 2801 oPstina sredecДечки, поднесов за адреса пред 2 месеци. Посредников цело време ми вика не ти е стигнато, а со другар исти ден поднесовме, него му е стигната. Има некој начин сам да си проверам да не ме вози посредников?
Поздрав