Da ke imaaaaKe ima uste ukazi ovaa nedela za da gi pokrijat site pozitivni mislenja od Fevruari? Sto mislite?
Da ke imaaaaKe ima uste ukazi ovaa nedela za da gi pokrijat site pozitivni mislenja od Fevruari? Sto mislite?
Fala bato kako ke kazes ti VAZIСите што пушите курови за да земате татарски пасоши треба да ви се одземе македонскиот пасош, дека сте стоки продадени.
Нека се избришат овие теми за добро на Македонија, а тие што го чекаат пасошот на пушење кур знаат каде треба.
Сега или одма?Носи се бе стоко една,иди на дудлање мадиња во амбасада
Nesakam u ambasada sakam tvojte ajde ako si mazНоси се бе стоко една,иди на дудлање мадиња во амбасада
Hshaaa ti si lud odi leci se dodeka e na vreme, ti si nevospitano nepismeno stvorenije G...o od covekНоси се педериште старо бугарско.
VaziПодобро луд него татар
смири се интернет патриотчеПодобро луд него татар
Zini da ti kazam,prosvetlijame od pusenje tvojto kure so go davas tuka site da ti go pusat a dali go imas i za mocanje.Aj mrs od forumot ova ne e za sizofrenicari kako tebe.Дали ве просветлија од каде потекнувате???
Vazi brate kako ke kazes ti ke se smeneme vo tatari samo ti def ajdeТврдокорен Мкд смени си име јузер,во татарБГ ,ова тврдокорен не те личи.
тастатурата ти е главно оружје, затоа што за мозокот ти нема надеж, Македонија ти е благодарна што ја браниш со space и enter дугмињаТврдокорен Мкд смени си име јузер,во татарБГ ,ова тврдокорен не те личи.
Dopolnitelno so zapirka bez da baraat dokumentiбевте дополнително со запирка или требаше да внесете повеќе конкретни документи?
Може ли да ми кажеш која дата беше положително затоа што и јас чекам потпис од Вицепрезидентот за указ?Ukaz 28 ajde neka mi e so srejka i site da si docekate daj boze
Кога беше положително, која дата?I Kaj mene ima ukaz polozitelno od January so sreka na site
Bese prethodno vraten na dopolnitelna, neli?ПОЛОЖИТЕЛНО
8781/2020
Интервју Софија 04.10.'20
SRECNO.UKAZ 30 JESSS SO SREKA NA SITE.POLOZITELNO 24.01.2023 PREKU BRAT
Da jas mislam deka ke gi iscistat February cel
[/QUOTV
Malku pojke, arhivata da se zapali nisto da ne iskoci hehehekolku baranja ima podneseno vo 2020 god znae li nekoj
Bese prethodno vraten na dopolnitelna, neli?
Автоматски споено мислење:
SRECNO.
Автоматски споено мислење:
Verojatno i mart, ima samo dva datumi so polozitelno, 07 i 14.03( se nadevam)[/QUOTE]Da jas mislam deka ke gi iscistat February cel