- Член од
- 14 април 2022
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 18
И кога на интервју бешеПромена и кај мене од сношти...
И кога на интервју бешеПромена и кај мене од сношти...
Здраво
Знае ли некој да ми каже одприлика дали има застој во работата на Советот?
Произход 10 Октомври 2018
Интервју 30 Мај 2019
Од Фебруар 2021 сум на Совет за Гражданство
Доставив потекло од дедо 1918 год истото што го имав предадено на почетокот, родствени врски од брат ми и сите изводи комплет
I jas sum vo iscekuvanje na toj odgovor...da se nadevameСеуште не ми е јасно дали проаѓаат тие со потврди од БГ клуб или не ...
Најверојатно тие што веќе имавме започнато процедура пред да го сменат законот ќе не одобрат зошто Радев самиот кажа процедурата е контроверзна, прво барате едни документи после други.Сеуште не ми е јасно дали проаѓаат тие со потврди од БГ клуб или не ...
Ајде чекаме да пиши некој дека премина на положителна со док од клуб. Можи јас ќе сум прваНајверојатно тие што веќе имавме започнато процедура пред да го сменат законот ќе не одобрат зошто Радев самиот кажа процедурата е контроверзна, прво барате едни документи после други.
Стварно се надевам ќе биде така оти многу е без везе ситуацијава, но за жал до сега сите што беа само со потврда или ги одбија или уште чекаат на финална/дополнителна, така да моментално уште нема индикација дека ќе ги одобрат ваквите случаеви.Најверојатно тие што веќе имавме започнато процедура пред да го сменат законот ќе не одобрат зошто Радев самиот кажа процедурата е контроверзна, прво барате едни документи после други.
Колку што се сеќавам мене статусотСтварно се надевам ќе биде така оти многу е без везе ситуацијава, но за жал до сега сите што беа само со потврда или ги одбија или уште чекаат на финална/дополнителна, така да моментално уште нема индикација дека ќе ги одобрат ваквите случаеви.
ми се појави некаде средина на октомври, значи статус кво веќе +6 месеци"Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, С'вет'т по гражданството е в'зложил доп'лнителна проверка на представеното удостоверение за б'лгарски произход от ДАБЧ. В тази вр'зка, ако разполагате с други документи, с които да удостоверите б'лгарскија си произход, молја да ги предоставите в ДАБЧ "
Мене во Декември ми се смена. Што значи би можело да мрдни, кога во Декември влегов во финална, би требало да се реши. Или пак нашите од клуб ги имаат ставено на друго место, па ко ќе го добијат то што го сакаат, на сите одма ќе ни дадат зелено светло. Претпоставки, само претпоставки...Колку што се сеќавам мене статусот ми се појави некаде средина на октомври, значи статус кво веќе +6 месеци
Имам пишано неколку страни наназад, со се датуми иначе со порврда од дедо од 1918г и родствени врски од братSo kakvi dokumenti beshe ? Posto ne te gledam na spisok ...spodeli da znaeme.
Sent from my SM-M515F using Tapatalk
Не треба ни за ни задали за влез во Бугарија е потребен тест?Благодарам за одговорот.