Kada je bio na intervjuDenes Otkaz za Drugar so isti dokumenti kako mene 2 pati ne vrakjaa na dopolnitelna denes otkaz, taka da site sto sme samo so potvrda bez dokumenti za poteklo ne ceka istoto
16 April 2019Kada je bio na intervju
инаку за што те вратија на дополнителна, документи бараа?14 дена одприлика. Побараа дополнително на 17 Фебруари 2022 , доставив документи 17 Март 2022 и пред два дена се врати на Финална пак да биде разгледана од Совет. Мислам дека е тоа тоа.
Прегледај го приврзокот 327331Прегледај го приврзокот 327330
Да, Цела документација, мада ја имав еднаш доставено на почетокот на процедурата. Не е битно доставив пак.инаку за што те вратија на дополнителна, документи бараа?
Доставив потекло од дедо 1918 год истото што го имав предадено на почетокот, родствени врски од брат ми и сите изводи комплетKakva dokumenti bese ?
Кажи малку повеќе инфо, кога беше на интервју и со кои документи? Од кога беше на финална?i kaj mene posle 5 godini cekanje otkaz
биди среќен да не стигнеш брзо на ред додека се овака расположени ако не си со асли бугарски предци.Nie od 2020 sto sme bile na intervju,a sme na finalna,koj znae uste kolku ke cekame za razgleduvanje,ako uste se na 2019