Altair75
MasterAssassin
- Член од
- 7 ноември 2017
- Мислења
- 699
- Поени од реакции
- 3.936
Fala, fala znam deka mi stoiизвинете на оф-топик!
@Altair75 се е ова убаво и ставо убаво ти стои во раце... ама чекаме слика со стрина!
Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk
Inaku so strina se vidovme na kratko, ne bas epzen i znaes kakva e, ne saka da se slika mnogu u prajvat, posebno ako sme na samo, nejke da trosi vreme za selfi i slicno, znae na drug nacin da go iskoristi ...mnogu ispolneta agendata za denes, po nekoi arheoloski muzei trebase da odi, bidejki onoj glavniot i ostavil site negovi raboti taa da gi tera denes.
Ama zavrsivme rabota nabrzinka, morase da odi, no se javi kaj druskite u stolicna tie da prevzemat, pa stana interesno...ne znam so e rabotata, ama mnogu mi se iznaraduvaa, fini, epten...duri i prefini pa morav da i zakazam uste edna sredba narednata nedela. Se nafatija uste utre da isposvrsile se, ama jas ne mozev, morav denes da se vratam, ama narednata nedela me pokanija pak da idam, da si dovrsime muabetot, bidejki posle nova godina e mnogu vreme.Srcki se...stvarno
Se nadevam deka i strina ke bide poslobodna togas, pa da napravime po opusteno edna grupna fotka, alescuzamen razbiras
Kako i da e, mnogu ve pozdravuva i vi posakuva na site, so e do nea ic da ne se sekirate, ja ubediv konecno
P.s
Izvinete i od mene za oftopicenceto
Odam sega...caos
Последно уредено: