miskolo
Direktor
- Член од
- 15 мај 2010
- Мислења
- 790
- Поени од реакции
- 2.321
Poleka si rabotat kaj viceprezident ke objavat naednas ukazi dosta...Nisto forumov "na aparati" denes. Mrtvila... Se ceka zatisje pred bura izgleda
Poleka si rabotat kaj viceprezident ke objavat naednas ukazi dosta...Nisto forumov "na aparati" denes. Mrtvila... Se ceka zatisje pred bura izgleda
Kaj mene e veke 5ti mesec finalnaПо некоја логика околу 2 месеци трае статусот финална?
Od 2 do 4,ama ako si preku roditel do 6Kaj mene e veke 5ti mesec finalna
Tocen preku ambasada Sk broj 13337/Tocen ti e datumot na intervju?
Jas juni 2018 bev na intervju i veke imam ukaz
Koga ke ti potpisat ukaz ke ti izlezi status deka ti e praten ukazot vo Bitola ako si ja teral postapkata preku konzulatot vo Bitola.Kako ke znam dali e ispraten ukazot vo bitola, dali e stignat
Ao sto dokumenti si zaboravil da napisesЗдраво дечки едно инфо и да ме ставите на список
Процедура почната 2017 Мај
Интервју 20 семптември 2018 (Конзулат Битола)
Финална Почетокот Март 2020
Положително Почеток Мај 2020
Документи извод од родени бугарски оргинал документ 1913 прабаба и потрврда од бугарско здружение од БитолаAo sto dokumenti si zaboravil da napises
Poleka si rabotat kaj viceprezident ke objavat naednas ukazi dosta...
Bravos za 2 meseca od finalna vo polozitelno i toa preku kozulat nie preku sofija intervju predok 4 meseci finalna i uste cekame znaci nikakov red se nemaa nikakov katastrofaЗдраво дечки едно инфо и да ме ставите на список
Процедура почната 2017 Мај
Интервју 20 семптември 2018 (Конзулат Битола)
Финална Почетокот Март 2020
Положително Почеток Мај 2020
Procedurata ja terav vo sofija,ukazot e izlezen, pobrgu bilo preku posrednik so molba da ti go ispratat vo bitola,kako ke znam dali e ispraten i koga ke stigne od koga ke ja podadam molbataKoga ke ti potpisat ukaz ke ti izlezi status deka ti e praten ukazot vo Bitola ako si ja teral postapkata preku konzulatot vo Bitola.
Odkako ke ti izlezi toj status drugiot den stignat e vo Bitola bidejki elektronski gi prakjaat.
Посредникот ќе те обавести КапетанеProcedurata ja terav vo sofija,ukazot e izlezen, pobrgu bilo preku posrednik so molba da ti go ispratat vo bitola,kako ke znam dali e ispraten i koga ke stigne od koga ke ja podadam molbata