S
Sukhoi-27
Гостин
Дали некој има информација до каде се стигнати со прегледување на тие што однеле дополнителни документи? Ако има некој таква информација нека сподели.
do koj broj se stignati ?Конечно продолжиле со прегледување на бројчињата од 2014.
Не е нова[DOUBLEPOST=1434057013][/DOUBLEPOST]Ситуацијава е нова или ја имате сретнато и порано:
Преписката № 2000/2014.
С'вет'т по гражданството не е уважил молбата.
Не се внесени сите ама би требало да излезат во соопштение до кај 3000 за кратко време.do koj broj se stignati ?
За произход? Нема врска, не е точно, имам пријател кој го одбија со пасош од чичко земен во 2007 год. Чиста измислица! Од очај ќе почнете да зборувате и дека со пасош од прв комшија даваат произход. Дај прифатете ја реалноста дека се работи по закон, а не по нечии желби.имам слушнато ако чичкото од кој шо ти го носиш документо има пасош појче од 5 години, можи да ти користи...
Друже ... Како можеш да се потпреш на лик како Barbarai кога првиот пат ти вика и тоа со големи букви ,, ЗНАЕШ ШТО АЛЕКС РИС, РЕАЛЕН ОДГОВОР Е ДЕКА ЌЕ ТЕ ОДБИЈАТ! ,, за у следен пост да ти каже: Ama moze I da ne te odbijat, sekogas postoi I takva Sansa, Zatoa probaj si ja srekjata, I tolku od mene.,,@Barbarai Pa podobro realno da mi kazes deka ke me ODBIJAT otkolku da mi kazes probaj vidi ili ne znam so, i da mi objasnuvas deka nadezta posledno umira, i so toa da izgubam edno cudo vreme.
знам,така пишува,,,само ме интересира уште низ колку илјади комисии ке помине законот????ке биде ли оваа година или другата???@Pepibe Toa znaci deka predlogot za izmena na zakon e prifaten i deka se stava na glasanje
Lp Alex
Nema vece potreba od komisijsko glasanje. Lp Alex ubavo kaza -''predlogot za izmena na zakon e prifaten (od komisijata) i deka se stava na glasanje'' - vo sobranie, so 2 citanja. Toa znaci se cita zakonot, amandmanite, promenite itn i za seto toa pratenicite davaat svoe mislenje, se postavuvaat prasanja i na istite se dava odgovori. Toa se pravi 2 pati, t.e ima 2 citanja na zakonot vo paralament. Na kraj, po 2te citanja, zakonot, se glasa i se izglasuva, vo ovoj slucaj amandmanskite promeni 554-01-20, predlozeni na 04.02.2015.знам,така пишува,,,само ме интересира уште низ колку илјади комисии ке помине законот????ке биде ли оваа година или другата???