Ja sam noemvri i uste zadozitelnaИнтервју декември 2018 и уште на задолжителна. Ццц
Автоматски споено мислење:
Misko jas sum 28.11.2018 sofija isto ko tebe zadolzitelnaJas 21.11.2018 i uste ko tebe ne rabotat nisto!
Ja sam noemvri i uste zadozitelnaИнтервју декември 2018 и уште на задолжителна. Ццц
Misko jas sum 28.11.2018 sofija isto ko tebe zadolzitelnaJas 21.11.2018 i uste ko tebe ne rabotat nisto!
Јас пишувам за Образувани преписки, вашите најверојатно се од 22xxx/2017 а образуваните се од 2018Jas i sestra mi sme prepiski br 22xxx
And still going.Интервју 15.08.2018, Софија.
23.08.2018 - задолжителна
28.08.2019 - финална...
И сеуште трае финалнава.
Dali odnese povtorno potvrda vo ministerstvo zaedno so umrenici/izvodi do predokot?Denes mi se smeni statusot od finalna vo sovetot ne ja uvazil molbata.... Odev preku dedo od 1917 roden vo Strumica so site izvodi prevedeni-legalizorani so potvrda od bkks Strumica I se sto treba I pak sum odbien... So sreka na site so cekate.
Planiram u vtornik da odam do pravosudie da prasam so e rabotata, dokolku me pustat. Ako nekoj bil tamu da prasuval neka spodeli info. Tnx
Podobro postavi screenshot da videme sto tocno ti pisuva...Denes mi se smeni statusot od finalna vo sovetot ne ja uvazil molbata.... Odev preku dedo od 1917 roden vo Strumica so site izvodi prevedeni-legalizorani so potvrda od bkks Strumica I se sto treba I pak sum odbien... So sreka na site so cekate.
Planiram u vtornik da odam do pravosudie da prasam so e rabotata, dokolku me pustat. Ako nekoj bil tamu da prasuval neka spodeli info. Tnx
Intervju 25-06-2018 na polozitelno od 26-11-2019....uste Eden dokaz deka nema red...se e do srekata...Od deneska promena i kaj mene i sestra mi od finalna na polozitelno. Intervju 25.4.2018. Sestra mi finalna bese od juni 2019 jas od oktomvri 2019.
Znaci vo pravosudie gi imam noseno site dokumenti so prethodno gi nosev I za proishod ( umrenici od dedo I tatko, izvod od mene, potvrda of klub, lekarsko, neosuduvan)Dali odnese povtorno potvrda vo ministerstvo zaedno so umrenici/izvodi do predokot?
Nemoze tuku taka dasi odbien koga 80% se so potvrdi i eve gledas im se menuva na polozitelno denovive znaci kaj tebe ne e odnesena potvrdata ili nekoj dokument ti falit, na zalost izgleda poveke ne redat na dopolnitelna nego odbiva direkno sovetot.
Veke 2 godini se zboruva postojano na forumov deka treba da se nosat povtorno dokumentite so koi e aplicirano ako e so stari dokumenti da se prilozat orginalite vo ministerstvo a dokolku e so potvrda potvtorno da se prilozit potvrda za vreme na intervju ili posle intervju dodeka ima vreme.
Podobro postavi screenshot da videme sto tocno ti pisuva...
nie sme preku roditel. I obicno povekje se ceka posto neli proveruvaat roditelot kako dobil drzavjanstvo.Intervju 25-06-2018 na polozitelno od 26-11-2019....uste Eden dokaz deka nema red...se e do srekata...
Ova se dokumentite sto prvenstveno site gi noseme vo pravosudie koga ni zakazuvaa intervju, e Sega prasanje e dali gi nosese posle ova nanovo site dokumenti t.e potvrdata i izvoditeEve Sega go najdov dokumentot so se sum prilozil
Licno gi odnese dokumentite po vtor pat so nova potvrda ili mu gi dade na posrednik dagi odnese? ako licno gi imas odneseno neznam so da recam.......Eve Sega go najdov dokumentot so se sum prilozil
Osuduvan da ne si da ne imas crn pecat vo nekoja eu drzava da ne se vodi postapka krivicnaLicno gi odnese dokumentite po vtor pat so nova potvrda ili mu gi dade na posrednik dagi odnese? ako licno gi imas odneseno neznam so da recam.......