konecno Deneska izleze ukazot broj 189 od 2019 godina. podnesuvav dokumenti so proishod preku baba mi. proishod vadev preku ambasada. dokumentite gi podnesuvav vo Sofija vo 2017 godina, intervju na 23.11.2018 i konecno ukaz denes. za podignuvanje na pasos ima slobodni termini od 1 april 2020. so sreca na site sto cekaat.
Значи овој статус
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија
Ми е сигурно веќе 13 месеци.
Интервју 11.2016
NE ne ok si e samo me cudis ...siguren si deka 2018 si bil na Intervju? Zosto Jas bev na Intervju 26-06-2018 nema nisto ,a ti si bil 27-11-2018 Kako Sto Vikas ....mi nema smisla znaci ne vazi nisto niti polozitelno od koga si itn ..nema nikakov red...
Da da i mene mi go dadoa koga podnesov vo 2016 a na intervjuto vo 2018 ne mi se promeni brojceto.
Ete gledate nema nikakov red, se e sreka!
So sreka neka ti e pasosot !!!! Site da si docekame
NE ne ok si e samo me cudis ...siguren si deka 2018 si bil na Intervju? Zosto Jas bev na Intervju 26-06-2018 nema nisto ,a ti si bil 27-11-2018 Kako Sto Vikas ....mi nema smisla znaci ne vazi nisto niti polozitelno od koga si itn ..nema nikakov red...
konecno Deneska izleze ukazot broj 189 od 2019 godina. podnesuvav dokumenti so proishod preku baba mi. proishod vadev preku ambasada. dokumentite gi podnesuvav vo Sofija vo 2017 godina, intervju na 23.11.2018 i konecno ukaz denes. za podignuvanje na pasos ima slobodni termini od 1 april 2020. so sreca na site sto cekaat.
Прво честито нека ти е.
Второ значи пишува дека си бил 23 11 2017 на интервју, не 2018. Датото шо га пишува у статусо тоа га означува, кога си бил на интервју.
Значи овој статус
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија
Ми е сигурно веќе 13 месеци.
Интервју 11.2016
Нема шанси да ти е 13 месец. Сите што беа на положително во Декември се исчистени. Ако е сварно така претрчај до Софија прашај си може те заборавиле да ти сменат статусот. На другар му се имаше десено така, указ да му биде излезен 3-4 месеци а да не бил внесен во системот.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.